onsdag 19 oktober 2011

Ny inredning & en så gott som fastklistrad hand!

Igårkväll bestämde vi oss för att åka och fixa vårt nya soffbord. Vi har haft ett rosa glasbord hur länge som helst men nu har vi tröttnat. Vi behövde ett bord där det finns fack under så att pappersrullar och servetter inte ligger på hela bordet. Jag har länge spanat in ett vitt högblankt soffbord från Ikea men F har velat kolla runt lite till. Efter att ha varit runt i ett antal olika affärer utan att hitta några snygga bord så fick det bli detta. Två timmars montering med 156 skruvar till höger och vänster så var det på plats. Jättefint :)






Jag som tycker det är kul att pyssla och dona med saker och ting har bestämt mig för att måla Milos säng. Nu är den träfärgad och idag skall det köpas vit färg till målning! Det blir nog en hel del pill men det skall nog gå bra. Vi satte på de nya fina påslakanen som Milo fick i doppresent och satte ner hans nya nallekudde. Det enda som fattas i sängen om nätterna är Milo själv. Han somnar i vår säng och sedan bär vi över honom i hans egen. Men ca en timme senare småpiper han och får komma över i den stora sängen igen. Hade han velat ha nappen så hade han kunnat ligga kvar men då jag som sagt är napp så blir det lite svårt att lägga sig bredvid honom.




Nedan kommer en bild på hur man oftast hittar Milo nuförtiden, med handen fastklistrad i munnen. Igår satt han i F:s knä i säkert en hel timme och bara suttade på sin hand. Kanske kliar det i munnen på honom? Kanske är det någon tand som är på G? Förmodligen lite tidigt med tänder men i natt drömde jag att han hade munnen full, haha! Det finns ju bebisar som faktiskt föds med ett gäng tänder i munnen.. Usch, det var läskigt med alla tänder på plats på en så liten bebis. Idag har vi en rad olika ärenden att fixa och kanske blir det en tur ner till mormor och morfar!
Ha en fin dag!




/ K & M

Inga kommentarer: