tisdag 27 maj 2014

Sommargung och småplagg!

Slutade tidigt som vanligt idag och hämtade Milo i det fina vädret. Det är så gött att ha trädgård att bara springa ut i istället för att behöva ranta iväg till någon lekplats. Milo fick en ny gunga i trä häromdagen och den tycker han är riktigt skojig. Biltema, 59 kronor, prima pris! Han säger att han skall ha BAMBAHÖG fart hela tiden. Det där ordet BAMBA är en något förnyad variant av BAUTA och används av i stort sett alla kids här nere. Vi gungade bambahögt en bra stund innan vi lekte brandstation. Med altandörren vidöppen och en halvminuts blick åt ett annat håll insåg jag sedan att Milo släckt brand på alla fönster, dynor och rätt in i köket! Torkning, torkning och mera torkning.. men skoj hade han...



Ikväll bestämde jag mig för att verkligen sortera, lägga undan för smått och vika alla möjliga plagg. Tog även fram de nya kläderna som vi fått/köpt till bebis och de är så små.. det är nästan som man glömt hur små plagg helt nyfödda har. Här är lite av vad lillebror skall få :)

Imorgon är det sista jobbedagen denna vecka. Skönt! Känner verkligen att jag behöver sommarlov, nu! 10 dagar kvar! Nu väntas lite kvällsmat framför tv:n med massvis av kuddar och filtar!

Ha en skön kväll.

Inga kommentarer: