söndag 25 maj 2014

Lets go to the beach beach..

16 grader stod morgontemperaturen på redan vid 07.00 idag. F och Milo förberedde lite överraskningar och sen blev det uppdukat med blommor och frulle i loungen. Så härligt att äta frukost utomhus och mysa under parasollet. Utgrävningen av poolen startade vi sedan med och bikinin fick åka på direkt. Hela botten av gräsmattan forslades bort och så jämnade vi ut med jord. Därefter lade vi på reglar för att jämna ut ännu mer och överst en ogräsduk. Vilket hästjobb det var men nu är stålramen, linern och kanterna på plats så det är bara vattnet och lite plankor som skall täcka resten.

Matsäck packades och vi drog till beachen. De små fötterna fick bada och idag var det faktiskt 18 grader i havet. Dock lite för kylslaget för min del som inte studsar i förrän minst 23 grader! Dagarna springer iväg och nu är det " bara " 74 dagar kvar till BF. Gick ju in i v 30 i fredags så nu är det ca 10 veckor kvar. Jag känner verkligen från en vecka till en annan hur mycket det växer där inne. Härligt!
Om två veckor är det dags för ultraljud igen och det skall bli spännande att se vad han är beräknad till att väga.. tror faktiskt han är lite större än vad Milo var, det känns iallafall så! ;)


Redan måndag imorgon men veckan är kort då det är röd dag på torsdag och klämdag på fredag. Lite Babar i soffan med lillkillen sen är det natti! Det har varit en väldigt fin morsdag idag och jag hoppas att alla ni mammor därute har blivit ordentligt firade!

Godkväll!

/ K

Inga kommentarer: