tisdag 23 september 2014

Piffar, pyntar och stopp i lagens namn!

Idag har jag varit på återkontroll hos min barnmorska. Allting såg bra ut så det var ju skönt! Jag hade världens bästa kvinna till barnmorska nu när jag väntade Lowe. Hon tog sig verkligen tid och lyssnade. Hon fick en att känna sig lugn och harmonisk och efter varje besök var jag väldigt nöjd. Som tack för allting under graviditeten så gav jag henne en ljuslykta med två blåa sidenband runt. Hon fick även en ram med en bild på Lowe i samt ett kort där jag tackade. Tyckte det var en trevlig grej att ge bort och hon blev jätteglad. Efter att ha hämtat Milo, ätit mellis, busat, lekt med lera, gjort ett bageri och lagat middag så kom F hem. Vi käkade lite snabbt sedan var det dags att bege sig på föräldrarmöte på Milos avdelning. Jag gick dit själv och F hade båda barnen hemma. Jag matade Lowe precis innan jag stack och hade det varit kris så hade han ringt hem mig igen.. men det gick kanon faktiskt! :)

Något som var intressant idag var när jag skådade verksamheten där Milo går lite mer i detalj. F lämnar ju alltid och jag hämtar utomhus så det är inte ofta jag är där inne. Idag såg jag att det var en massa bilder uppsatta. Det var en för sol, en för regn, en för moln, en storm en snö och en dimma.. Den som var för dimma och den som var för storm såg ungefär likadana ut.. det enda som skiljde var streckens riktningar. Det lustiga var att i helgen, när det var dimmigt ute så sa jag till Milo att titta. Han tittade och jag förlarade att det var dimma. Han tittade konstigt på mig och sa: Nej mamma, det är STORM! Jag fattade inte riktigt hur han tänkte där men nu ramlade poletten ner.. haha. Sötis. Sedan så berättade fröknarna att de övar på att säga ifrån när de inte vill något.. exempelvis att de inte vill vara med. Då skall barnen sätta ut handen och säga stopp så att bråken skall undvikas.. Milo brukar ju springa runt här hemma och säga stopp.. stopp i lagens namn när han inte vill något..  ibland.. haha.. jag som undrat så vart han fått vissa saker ifrån. 







Kvällen har annars betsått av pysslande och pyntande där uppe. Ikväll blir lamporna i taket klara sedan är det bara golv. Min storasyster skall gröa sig av med sin beiga soffa och vi blir nya ägare. Kanon.. den kommer bli toppen där uppe till kidsen. Sedan är det bara en grå matta och lite soffkuddar som skall in.. ja och så skall TV: n upp på väggen.. Nu skall jag återgå till målning. Adios!
/ K

Inga kommentarer: