måndag 22 september 2014

Renoveringsfix och glömsk morsa


Tjenis mitt i renoveringen! 

Ja, renoveringen av ovanvåningen är i full gång. Idag tog jag och Lowe först en lång sovmorgon efter att vi lämnat Milo hos farfar. Han vill så gärna vara där och innan har farfar hämtat honom en gång i veckan. Därför har vi nu bestämt att måndagar blir deras dag vilket Milo verkligen tycker är roligt. När vi vilat klart och gjort oss i ordning så begav vi oss till mormor för att plocka upp henne. Vi stack senare vidare en sväng till stan där det inhandlades en hel del grejer till att pynta och piffa med. Jag köpte 4 stycken fina kantiga hyllor att hänga upp på väggen. Dessa har jag spanat in länge och tycker de är dekorativa, speciellt i barnrum. Jag köpte även lite grejer till dopet, olika kort att göra flaggvimplar av, ljusstakar i olika vackra färger, lådor och lite färgpennor. Viktgast av allt var nog Milos lilla piratflagga som jag så glatt skulle överraska honom med när jag hämtade. Mormor släpptes av och Milo plockades upp. Jag berättade om flaggan och han sken upp som en liten sol. Grejen var ju bara den att när jag skulle plocka ut kassen ur bilen så var den inte där... hmm.. mina tankar gick runt ett tag innan jag kom på att jag inte kunde minnas att jag ens packat ner grejerna i någon påse? Märkligt. Sedan slog det mig, damen i kassan packade alla saker i de lådor jag köpt och ställde i kanten.. och ja, jag hade glömt allt i affären.. utom hyllorna typ. Jag förklarade för Milo och lustigt nog blev han inte ledsen idag.. annars bryter han ihop om man sagt något som inte blir som man lovat. Pappa F hämtade grejerna när han körde från jobb så nu är allt i sin ordning.. amningsminne va ?

Kvällen har bestått av pyssel här hemma och bus med kidsen. Lowe har varit nöjd kille nu ikväll och äntligen tar han napp.. på riktigt! Woohoo. Jag och Milo vandrade sedan tillsammans med granntjejerna över till en annan granne på lite bubbel och snittar för att säga hejdå till henne då hon sticker till Australien i 5 veckor. En mysig liten afton. Väl hemma sov Lowisen som en stock, med napp i munnen. Resten av kvällen har F dragit lamporna i taket och jag piffat lite till :)


Nu tänkte jag duka fram lite mackor och Oboy här hemma.. välbehövligt i renoveringen för hårt arbetande föräldrar ;) eller iallafall pappa!

 / K

Inga kommentarer: