söndag 7 september 2014

Smile och söndagschill

Hej och hå! Gårdagens tjejmiddag var lyckad och vi hade en trevlig kväll tillsammans. Vi kunde sitta ute i loungen ett bra tag men framåt senkvällen gick vi inåt igen. 

Idag vaknade vi redan klockan 6 men det gjorde ingenting. Natten har varit super och liten har bara käkat en gång.. så jag är utvilad! Vi gick ut och hoppade studsmatta en stund jag och Milo sen gick vi in till grannarna och snackade lite skit. En tur till mormor och morfar hann vi också med och så kom regnet. Idag orkade vi inte laga mat så vi beställde från grillen. Burgare med pommes, fint! En kvällspromenad till andra området och lek på lekplats i det fina sensommarvädret fick bli aftonens aktivitet. När vi kom in igen så tog vi fram systemkameran och tog lite bilder på pojkarna. Milo älskar att bli fotograferad och så fort vi tagit en bild undrar han om vi inte kan skicka iväg den direkt. Syskonkärlek!

Nu i helgen så har Lowe börjat ge riktiga svarsleenden. Galet söt är han den lille plutten. Innan har han legat och smilat i sömnen och mer som reflex men nu är det på riktigt. Första fina smilet fångat på bild :)

Ikväll så hittade Milo Lowes napp som vi varit av med. Han hittade även den andra nappen på bordet som vi precis lagt där.. han tar upp den ena och sedan den andra.. tittar på båda och sedan på oss.. och så utbrister han : Va fan, här är ju två stycken!

Alltså, ungar, de snappar upp allt de hör från höger och vänster..

Imorgon var det exakt en månad sedan lillkillen kom till värdlen. Shit vad snabbt denna månad har gått, helt ofattbart galet! Men vilken underbar månad det har varit. I natt sov Lowe även första natten i sin spjälsäng.. hoppas det kan fortsätta så. Jag har den precis tätt intill vår säng så jag ser honom hela tiden, känns tryggt! Nu tackar vi för denna helg.
Adjökens!

/ K


Inga kommentarer: