lördag 30 augusti 2014

Att vända sig från mage till rygg och inredningsnytt

Hej på er! Igår när vi myste här hemma i soffan så lade vi Lowe på magen en stund. Han lyfte huvudet högt upp och tryckte sig åt sidan och boom, så hade han vänt sig till rygg från mage. Killen är tre veckor gammal.. fantastiskt. Det är en väldigt stark liten gosse vi har och han håller även redan upp nacken fint. Vi lyckades fånga detta moment på ett litet klipp.. premiärklipp här på bloggen för Lowisen! :)




Igår bestämde vi oss för att ändra om lite här hemma.. faktiskt för första gången detta år.. tror jag. Annars är vi rätt bra på att ändra om stup i kvarten. Vi flyttade matbordet framför fönstren istället och tog bort vår lille loungehörna där inne.. vi insåg att den mest står och tar plats för vi sitter nästan aldrig i den. Vi flyttade även in en gammal hylla vi länge haft och pimpade upp den lite. Nu har vi både ett M och ett L som vackert pryder två hyllplan och det blev så fint. De nya kuddarna gör sig fint i den mörkgrå soffan och de vita lamporna fick plats i fönsterkarmen intill köket! Milo blir busigare för varje dag som går här hemma. Han testar gärna våra gränser och för honom är hela världen en lekstuga. Häromdagen när jag badat Lowe i den blå lilla baljan och höll på att svepa in honom i en handduk så hörde jag bara ett plask. Då har Milo tagit alla handdukar och doppat. Men vad gör lite vatten tänkte jag så han fick gärna fortsätta vattenleken. En stund senare ropar han:
- Mamma, jag har byggt en ingång nu med trappsteg... kom och kolla då!
Jag vandrade in och tittade och insåg då att han lagt ut helblöta handdukar över hela golvet och stod och polerade väggarna.. han var även på god väg att doppa Lowes klädesplagg i baljan men där fick vattenleken ta stopp för denna gång. Haha. Tokiga påg!










Idag skall Milo på barnkalas så vi skall snart pinna iväg och handla present. Sedan kommer syster hit och stannar på middag och umgås här idag. F skall spela inne på CG:S på Lilla torg ikväll så vill man ha bra musik denna afton så skall man bege sig dit mellan 22 och 03. Nu skall jag ut på en liten walk så att lillkillen får vila lite! :)

På återseende!
/ K

2 kommentarer:

Anonym sa...

duktiga Lowe, han ser lika förvånad ut när han klarar det som Hubbe när han fångar pengarna.

Kristin Moser sa...

Haha, ellerhur! Sådan morfar, sådant barnbarn ;)