söndag 31 augusti 2014

Söndagsmorgon hos oss!

Det blev inte många timmars nattsömn i detta hem. Det har åskat, blixtrat och ösregnat konstant och så har liten kille inte kommit till ro. Halv 7 bestämde vi oss för att gå ner och käka frukost istället för att försöka somna om. Jag och pojkarna lät pappa F ha lite sovmorgon så vi fixade en pirathörna på ovanvåningen. Milo klädde ut sig och jag bar upp lite grejer. Lowe satt fint i sittern och hade musik från en spelande larv. Man märker redan hur stor utvecklingen är bara från en vecka till en annan.. han är med mycket mer denna vecka och tittar sig nyfiket runt överallt. 

Söndag idag.. myssöndag med hellregn. Vad skall man hitta på en sådan här dag tro? jag tror att vi sticker ner och handlar ingredienser till scones och bakar lite. Sedan vid 16- snåret skall vi på kusinkalas med middag och tårta! Det blir mycket kusinkalas när man är stor familj. Kidsen har redan 8 kusiner. 

Vi sitter faktisk och tittar lite resa nu inför hösten.. är såå sugen på att komma till värmen och ha det skönt. Vi älskar att resa och Milo var bara 5 månader när vi åkte till Egypten med honom. Det gick alldeles utmärkt fast han var så liten. Så länge man fortfarande ammar så tror jag det är smidigare att fara iväg. Vi tittar lite på Gran Canaria, ungefär samma ställe som vi var på sist, Puerto Rico- Amadores. F sparade en semestervecka och jag är ju ledig. Så nu skall vi bara se om vi kan hitta en resa till bra pris. Milo kostar ju lite mer nu när han är över 2 år men Lowe betalar vi inget för. Vi åker inte förrän Lowe fått sitt första vaccin och då är han 3 månader.. först skall vi även hinna med att ha dop för lillkillen :)Dags att dra på regnstället och dra mot affären! Hej på er!
/ K

Inga kommentarer: