måndag 11 augusti 2014

Mysdag hela familjen

Som sagt, idag har vi bara varit vi 4, jag och mina tre underbara killar! Vi har tagit det lugnt, varit på lekplats, handlat glass, suttit och gosat, lekt i trädgården och tagit promenader. Så skönt att bara vara! Man märker hur mycket en så pass liten individ som Lowe förändras på bara några dagar. Utseendet är inte detsamma som när han kom ut. Han har mycket klarare drag nu och stora mörka öppna ögon.. ja, jag tror han får mörka ögon. Det sägs att alla barn föds med blå ögon men jag tycker redan de tenderar till att bli bruna. Hans mörka lilla kalufs är också lite ljusare än i fredags. Det är en stark liten gosse. Han har bra kraft i både nacke, kropp och fötter, speciellt när han trycker fötterna mot en.. detta blev jag ju varse om redan när han låg i magen. Det är svårt att förstå att det faktiskt var denna lilla krabat som låg inuti mig bara för ett par dagar sedan.. helt overkligt! 
- Mamma, det är en hungrig bebis vi har fått, han bara äter och äter heeeela tiden! Milos lilla kommentar igår.. :)

Pojkarna är väldigt lika varandra som små. Otroligt lika. 

Nu på kvällen, efter att vi hade ätit middag och jag hade matat Lowe så begav jag och Milo oss ut till lekplatsen för oss själva. Vi hade med oss lite choklad och mumsade på. Vi åkte rutchikana tillsammans, gungade och lekte på piratskeppet. Vi tittade även till " Pelle kanins " lilla hål och så hade vi tävling om vem som först kunde ta sig upp för stora backen. Åh vad jag älskar att kunna röra mig igen och kunna leka med min stora kille. Jag har verkligen haft dagar då jag tyckt det varit jobbigt att säga nej till alla aktiviteter som betyder fysik rörelse.. men nu, äntligen kan jag röra mig fritt igen.. och mer fritt skall det bli. Visst får man ta det lite lugnt i början såhär men förhoppningsvis är man igång igen med kroppen om ett par veckor.

På tal om något helt annat så har jag inte gjort någonting med mitt hår sedan jag färgade det mörkt i september förra året. Jag har varken klippt, slingat eller lagt i någon toning. Jag har inte vågat! Nu däremot, nu känner jag verkligen för att piffa till mig. Antingen skall jag färga håret lika mörkt som tidigare eller så skall jag bara låta det ha den färg det är nu och lägga i många blonda slingor. Topparna skall också klippas och antagligen lite vid snedluggen. Ringde om klipptid idag men det var fullt fram till nästa vecka!

Nu säger vi godkväll och imorgon skall vi in och göra det där PKU-testet! Tjing!
/ K

2 kommentarer:

Annika sa...

Underbart Kristin <3 han är sååå perfekt <3 och lik Milo :)) Än en gång grattis <3
Har själv funderat på göra nått med mitt hår, har ju blivit så risigt efter sommaren. Funderar på klippa till det men vete fan...kanske ska man vänta nån månad till :/ beslutsångest...

Kristin Moser sa...

Tack skall du ha Annika! Underbart! <3 :)
Jag tycker att du skall ha den färg du har, den är superfin! Sen tycker jag att du passar i kort hår :)! Kram