tisdag 12 augusti 2014

Full rulle och höstväder!

Hej och hå vad det går i ett! Idag har vi varit iväg på den undersökning man gör efter dag 3 med nyfödda. Det är PKU-testet, hörseltestet och vikten. När de vägde Lowe i lördags på läkarundersökningen så hade han gått ner 100 gram. De går ju ofta ner i vikt precis efter födseln men lustigt nog så stannade dagens vikt på 3870 gram.. alltså precis den vikt han hade när han kom ut! Han äter som bara den vår lille gosse! Mycket bra!  Vi kom hem och hämtade Milobus som varit en sväng och busat hos farmor och farfar. Solen kom fram och det blev riktigt härligt väder ute så vi bestämde oss för att ta en lite längre promenad till grävskopelekplatsen. Milo cyklade på som vanligt och har numera pappas gamla cykelkorg där fram. Vi plockade " näsor " och andra blad och lade i. Sen byggde vi även en stooor tårta i sanden och Milo dekorerade fint med rönnbär.

En stund senare, lagom till middagstid kom F:s syster med familj hit med Kinamat. Vi käkade och de nya kusinerna bekantade sig lite! Oj vad dagarna går snabbt nu jämfört med förra veckan då  man var höggravid.. då gick varenda dag i snigelfart. Från att ha varit sommar med 25-30 grader hela juli så slog det helt om nu i dagarna. Det har enligt mig blivit höst.. tidig höst. Men för mig gör det absolut ingenting. Jag är så glad att temperaturen är lägre nu och vindarna lite svalare. Däremot så har jag alltid tyckt om hösten. Det är något speciellt i luften. Naturens vackra färger, lukten, rutiner som kommer igång, härliga promenader och inte minst höga stövlar och halsdukar. Hösten var ju även den årstiden som jag och F träffades under för snart 10 år sedan så det är kanske även därför jag känner sådan kärlek till denna period. Om två månader firar vi vår kärleksdag och som tradition brukar vi åka till Göteborg då. Vi bor på hotell med spa och relax-avdelning, går ut och äter gott, shoppar loss och bara njuter. Milo var med på den rutten redan när han var två månader så att bege oss hela familjen i år skall nog gå bra. Men vi får se om vi drar dit eller om vi hittar på något annat.
 Vi njuter av varje minut här hemma.. att få vara tillsammans och bara umgås. Det är även guld värt att ha F hemma ända till 1 spetember. Älskar livet och känner verkligen hur lyckligt lottad jag är som fick lov att bli tvåbarnsmamma till mina älskade pojkar, Milo och Lowe!

/ K

2 kommentarer:

Anonym sa...

fina bilder! så pigg och vaken Lowe ser ut på bilderna!

Kristin Moser sa...

Tack, ja han är en liten piggelin gosse redan :)