torsdag 28 augusti 2014

Mammaledig med stadsmys och solwalk

God afton!

Idag kändes det som att mammaledigheten verkligen startade på riktigt. F var ju som sagt på jobb och Milo var på dagiset. Jag mötte upp en annan mamma på lite barnvagnswalk i förmiddags i strålande solsken. Vi gick nog minst en halv mil och det var så härligt. Lowe sov och sov och sov.. inte ett pip sade han på hela promenixen men när vi kom innanför dörren var det MAT som gällde. Så fort han slår upp ögonen, som just nu faktiskt är blåa, så vill han ha käk. Efter matningen packade vi ihop oss och körde in till stan för att möta upp Tessie på lite fika och  mys. Supertrevligt att vandra runt på gågatan och titta i affärer. Fika/lunch blev det på Espressohouse och det blev scones och en kopp brunt. Lillkillen fortsatte att sussa gott under hela stadsturen och låg och smålog titt som tätt. I mellanåt ser och hör man hur han skrattar i sömnen, underbart gulligt :).

Det här med vagn alltså.. vår förra vagn, alltså till Milo var hur lätt som helst att fälla ihop. Denna däremot, den är jag fortfarande inte riktigt kompis med. Idag ville den verkligen inte som jag ville och det blev nästan lite komiskt. När jag och Tessie parkerat i stan och skulle ta ut vagnen så gick den inte att fälla upp. Den hade låst sig på något vis. Vi försökte i en kvart och folk bara stirrade på oss.. själv skrattade vi åt saken. Till slut fick vi loss spärren och den gick att fälla upp som den skulle, tur! Får nog öva lite mer på det där..

En promenad bort och hämta stora busungen och så plockade vi lite björnbär på vägen. Idag hade de mognat och gick att äta enligt Milo. Fortsatt trädgårdsmys och middagslagning.. min blivande man kommer hem vilken minut so helst. Längtar! grabbarns sover och jag skall snart göra detsamma..

/ K

1 kommentar:

Samdraandrejev.blogg.se sa...

Haha är den så krånglig! Tycker den e enkel att fälla ihop ju:)