måndag 4 juni 2012

Cupcakestest inför sommarens partaj & utelistans topp 2!

Cupcakesbakardag har det idag varit vilket var en perfekt sysselsättning då vädret var vad det var! Vi fuskade faktiskt med själva muffinsen denna gång då det var slut på mjöl i vår närlivs! Citronmuffins som redan var klara fick därför följa med hem liksom grädde, vaniljsocker, vit choklad och en påse gottis! Imorse när lillkillen vilade så passade jag på att googla runt efter lite inspiration för både barnkalas och sommarfester. Denna sommar blir det nämligen så att två partaj kommer att hållas inom samma vecka och då kan det ju vara trevliga att bjuda på lite godsaker ;). Till barnkalas finns det en hel del att skapa och man får anpassa bakningen efter barnens nivå. Jag hittade en tårta där de hade lagt ett lager banan/mangopuré som mellanlager istället för exempelvis jordgubbssylt och grädde vilket var ett bra alternativ. På barnkalaset kommer det även finnas äldre barn som kan äta större bitar av saker och ting så lite cupcakes skall jag nog baka! Som den temamänniska jag är så har jag tänkt piffa till Milos lilla kalas med tema apor :). Lite apor på en låååång tågtårta med banan och lite annat smått och gott kan nog vara läckert att servera! Försöker även få en av Milos morbröder att ställa upp som levande apa och skutta runt och busa men vi får väl se hur det går med det ;), haha!



Själv skall jag ha 23 årsfest i sommar med hawaiitema så cupcakes med melonbitar och kokosnöt provade jag också på men dem blev väl ingen större sensation direkt! Däremot blev jordgubbsbomben supergod liksom Ahlgrensbilarcupcaksen ;).

Här hemma håller gåstolen just nu i denna stund på att monteras ihop. Nu är det slutroat med den och Milo vill inte ens komma i närheten av den. Fjärrkontroller är också helt ute just nu och inte ens TV-boxens kontroll duger! Nu är det bara bilar, hjul och brumm för hela slanten ;).


Nu tackar vi för idag och håller kväll! Ha en fortsatt bra dag! :) Adjökens!

/ K &M

3 kommentarer:

petra-tvillingmamma sa...

Massa bakande, vad roligt!
Allt såg otroligt gott ut.
Och vad kul med temat, hoppas morbror vill skutta omkring lite!

Emma - Mamma till Viggo & Melker. sa...

Men gud så söta cupcakes!!! :) Duktig du är!

Carro - 22år & 2barnsmamma sa...

Men shit vilka läckra gobitar!! :) Gud vad duktig du är.
Måste man ju nästan testa på själv :D