torsdag 21 juni 2012

Första paketet på posten & fy för hästen!

Idag fick vi meddelande om att vi hade ett paket att hämta ut på posten. Ett paket från Goboken hade kommit och det var något jag fick erbjudande om för ett tag sedan som var helt gratis! Ingen frakt, ingen moms och ingen avgift för att plocka ut paketet. När vi hade vandrat vår lilla morgonrunda svängde vi in om Hertz och där var ett tungt paket. I paketet var det 3 stora böcker med massvis av skoj i. En djurbok med allt ifrån höns till hundar och 6 olika ljudknappar fanns också med! Två andra pekböcker med luckor för vart djuren döljer sig kom också med paketet och nu skall det läras djursnack ;). Milo öppnade först den boken med läten och blev något konfunderad när han råkade trycka på hästen. Ihhhhhiiihii lät det och så vände han sig mot mig för att sedan börja småpipa. Han ville inte gå nära boken igen men efter att ha suttit i mitt knä en stund och sedan spanat in sida efter sida så tryckte vi på tuppen. Kuckelikuuuu sa det och då började Milo skratta. Vi testade katten och åter hästen. Hästen var inte längre farlig så nu kan han glatt banka vidare bland knapparna :).





En annan är DUNDERFÖRKYLD vilket inte var enligt planerna just denna dag. Idag har vi nämligen en hel del att fixa inför morgondagen. Milos lilla förkylning är som bortblåst med den verkar ha blåst över till mig. Vi får se om vi hinner med vad vi skall idag. Vi måste hämta tält som skall upp till imorgon, plocka blommor inför kransbygget, hitta en liten skjorta till plutten och köpa nytt smink då det sinar.

Som tur är har ju varuhusen öppet till 20-snåret så det blir nog en dag till att ta det lugnt idag. Solen lyser och F kommer strax hem på lunch :). Nu drar vi istället ut på gården med gårdagens jordgubbar myser i solen och botar denna snuva! På återseende! :)!

/ K & M

Inga kommentarer: