tisdag 19 juni 2012

Minipolisen med allt vad han kan!


Den lille polisen har fått en ny bästa vän.. ny och ny.. egentligen är den en kompis redan sedan dopet men det är först nu den börjar bli rolig- polisbilen! Denna bil körs det runt med och genom att hålla i ratten med båda händerna får han upp bra fart på den. Hjulen är superskojiga att snurra på och han är så stolt när han far runt, söta lilla pojk. Han tittar på oss med stoltaste blicken och visar att han kan! Han kan så mycket! Han kan nynna sånger, spela trumma, busa, stå själv, krypa överallt, klappa kaninen, äta större bitar av allting och pussas som bara den. Han kan så mycket mer än vad man tror och det märks tydligt att han vill göra det som vi gör. När vi äter skall han äta, när vi pratar skall han vara med i konversationen, när vi städar skall han följa efter och när vi skrattar så skattar han också. Vårt lille charmtroll. Vår lille solstråle! Du gör oss så himla glad alltid och du lyser upp det halvtradiga såkallade "sommarvädret" som om det vore strålande solsken varje dag! 


Efter att jag och Milo varit på Sagolekparken idag igen med lite mammor och barn så kom vi lagom hem till F dök upp från jobb. Direkt var det luren som skulle norpas och det lustiga med att hålla i saker är att Milo verkligen får bättre balans då. När han släpper taget om han exempelvis hållit sig i soffbordet så upptäcker han ganska omgående att han står. - Oj, detta går väl inte.. ser hans blick ut att säga och så åker han efter ett par sekunder ner på lilla rumpan igen! Men när han exempelvis håller en telefon eller fjärrkontroll så har han bokstavligt talat kontroll ;). Det är preis som det är en trygghet att hålla något i handen för att lära sig att stå lite längre!



Kvällen blir lugn och eftersom vi är huspassare med post och vattning av blommor till mormor och morfar så skall vi faktiskt sova över där inatt! Resesängen står redan uppställd och är bäddad så det enda som skall med är ombyte, mat och badkläder. Badkläderna skall med för att imorgon skall jag och Milo möta upp lille William och hans mamma för en sväng på badhuset som ligger 5 minuter från mormor och morfars hus! :). Skall bli mysigt! Ha en bra kväll där ute!

/ K & M

Inga kommentarer: