onsdag 13 juni 2012

Dans till Dr Alban, matövning & sommar på g!Godkväll denna onsdag! Solen har skinit nästan hela dagen och brännan har faktiskt lycktas förbättras något ;)! Det som varit huvudattraktion idag är dans till promostellas remix av Dr albans nya! Så fort det ringer i någon mobil när man är ute och går, står på Ica eller är bland folk så börjar han. Dansant är bara förnamnet och det ser riktigt bra ut när lillkillen dansar ;). Idag gav vi oss in på att låta Milo äta helt själv. Att golvet, bordet och hela Milo täcktes av fullkornsgröt med fruktsmak var väl något man kunde ha räknat ut långt innan vi gav oss in på denna övning men vad gör det med lite grötkladd ;)! Det mellanblonda lilla ruffset har numera blivit ganska blont och när vi kvällsbusade så slog det oss att det plötsligt var mycket längre än igår. Nu hänger det ner över öronen och luggen börjar ta sig ner över pannan. Men inte vill jag klippa av det! Det börjar även bli lite lockigt i nacken och tuppkammen går snart inte att forma till längre utan att lägga sig ner igen ;).


Jag älskar verkligen att bo här sommartid! Sommarkvällar vid havet, jordgubbsförsäljare lite varstans, glasskiosker, inlinesåkare, joggare, hundvallare, folk som grillar, folk som kastar macka med sina barn, vågliga badare, gamla, unga, förälskade.. kaniner och skator på grönbete och måsar som skränar i det blå.. ja, sommaren har vi väntat på och jag hoppas den sätter fart på riktigt snart! 
Vi avslutar med promostellas remix på låten som det inte går att sluta dansa till om man såväl är 10 månader som 60 bast! Ps. Lägg märkte till att en viss vit kanin är med i musikvideon ;)
Ha en fin kväll! :)


/ K & M

1 kommentar:

Maja sa...

Åh det måste vara underbart att bo så nära havet :) har släkt i Lund bor ni långtifrån där? (mitt lokalsinne är sämst :) )