söndag 10 juni 2012

Trippla dojjor, kittliga 21:or och gammelgrejer som roar!

Goder afton! :). Söndagen har raskt passerat och lillen har hämtats hem från sin första övernattning. Det var en glad plutt som sken upp när han fick syn på oss och att vara iväg från sin lille en hel natt känns i hjärtat! Passning som gick hur bra som helst och där det bekantats med nya gammelleksaker. Jag läste för ett tag sedan om ett tips att testa när leksakerna börjar bli trista. Man kan då gömma undan dem någon vecka för att sedan plocka fram dem igen och då skall de göra succé ;). Eftersom vår kille är rätt less på några av sina grejer så fick vi med oss en del saker från farmor och farfar. Här hemma leker plastprylarna kurragömma ett tag för att se om de blir roligare igen om ett par dagar! Tackar lördagens barnvakter för ett mycket bra jobb ;)!


Skoaffären fick sig även ett besök denna regniga söndag och Milo blev två par tuffa små dojjor rikare! Gympaskor med lite stabilare stöd blev det och så fick fötterna mätas ordentligt av expediten. Heter man Milo och är kittligast i stan så är det ingen hit när någon skall dra i foten, ta fram mätstocken och hålla fast! Oj vad det killades och sprattlades! Men efter mycket stohej fick fötterna en siffra och de stannade på 21. Små tassar har blivit stora! :). Inte vet jag hur dem räknar men fötterna var iallafall 11 cm långa! Själv fick jag ett par marina finskor med söt rosett som var omringad av " tampar " i kanterna. Supersnygga och perfekt för trevliga sommarkvällar.. :)






Söndagsmiddag bestående av Teneriffapizza fick avsluta denna dag och nu väntas myskväll för hela slanten :)! Godkväll!

/ K & M

5 kommentarer:

sofia sa...

tack så mycket. hoppas eran kväll blev bra den med =) fina bilder igen. ääälskar skorna! =D

Fröken M - Vinn en Pino goodiebag ! sa...

Åhh... många fina skor !! nu blev jag sugen på lite nytt - både till mina och viggos fossingar !!

Sandra sa...

tack! Rätt nöjd med den jag med så gosiga lår haha! Skönt att övernattningen gick bra! Elton sov oxå borta inatt han har dock gjort det några gånger och går jättebra:) Snygga skor båda paren!

Fröken M - Vinn en Pino goodiebag ! sa...

ja visst !! Skopunkten finns här :)
Kommer dina skor därifrån oxå ?
haha... jag älskar att baka, och den där chokladkakan är farligt god ( och mäktig )

petra-tvillingmamma sa...

Ja att gömma undan leksakerna ett tag har faktiskt effekt!
Har testat ett par ggr och att köpa nya leksaker behövs inte =)

Vilka fina skor, till både son och mamma =)