lördag 16 juni 2012

Titta vad jag hittade..

... imosre när jag rotade i arkivet! :). Liten kille i sin då för stora USA-dress! Blå-gröna ögon, brunt hår och ja, något annorlunda drag må jag säga! Tänk som dem förändras på bara så kort tid. Här var Milo nog ca 3 månader, alltså 8 månader sedan. Jag kommer faktiskt ihåg när vi tog detta kort. Det var när vi skulle på kalas och lillen skulle vara finklädd i sina kläder han fått av moster som kommit hem från USA! Söt var han, glad var han och buset i blicken fanns där även då. Lilla charmtroll! Om man kollar bilden nedan så ser man vilka förändringar som skett. Det är detta som är en del av charmen med att ta så pass mycket bilder som jag gjort. Att titta tillbaka, gå igenom och minnas olika stunder. Stunder som inte kommer att komma tillbaka igen men som alltid kommer ligga i bakhuvudet och kunna plockas fram när man vill. Den där dressen är helt för liten för lääänge sedan, inte ens Milos hand kommer igenom ärmen, haha! Fann även ett par bilder till som  man ser hur lillen förändrats på, här kommer dem :)

Att fotogrera lär jag nog aldrig sluta med iallafall ;). Idag är det så att vi skall ner till mina föräldrars hus och passa det. Mormor och morfar är nämligen i Barcelona så vi gamla tjejkompisar plus Milo skall ha myskväll där hemma. Vi skall laga god middag, se skräckisar, äta massvis med godis, spela spel och snacka gamla minnen från barndomen! Ser fram emot en trevlig kväll!

Vill även säga att det tar på krafterna att ta hand om lillen på egen hand nu när pappa F är iväg. Inte en lugn stund blir det såvida grabben inte vilar. Migrän hela natten och en liten som vaknat två gånger! Ingen hit! Men som tur är hjäpte 2 Treo och nu är man människa igen ;):  Just nu ligger Milo och förmiddagssover och har så gjort i en halvtimme. Diskberget Allan skall nu bestigas, här skall plockas undan, kaninen skall få nytt i sin bur, jag skall packa samman resesäng och annat som skall med ikväll och så skall jag checka mail mm. 

Ha en underbar lördag kära läsare! Njut av dagen!

/ K & M

2 kommentarer:

Fröken M - Vinn en Pino goodiebag ! sa...

Han är en riktig goding !! Och den där tuppkammen är ju bara för frän :)
Hoppas ni får en mysig dag nu ! Kram

Maja sa...

Åh tänk vad mycket som händer det först året, hur de förändras de små liven. Så söt han är. Åh vilken underbar klänning du köpte, är så sugen på att köpa en långklänning till midsommar men vet inte riktigt om jag passar i det! :) ..
Vi ska tyvärr inte ner någon till Lund i sommar, (som jag vet nu) Annars hade det ju varit jätte skoj att ses :D Sköt om dig, och skönt att pappa F kommer hem idag. Stor kram