måndag 18 juni 2012

Hängslemåndag, kaknytt & danskungen!

De gröna hängslena fick idag åka på och tillsammans med den orangea sportiga t-shirten blev det en färgglad kille. Kläder vi fått av Milos kusin som idag är 11 år men kul att man kan återanvända plagg :). Parkhäng med trevligt folk och så besökte vi temalekplatsen som tydligen inte är farlig! Gummimattor överallt men anpassad för något större barn än dem vi hade med oss idag. Bucklorna var dock roliga tyckte kidsen och med endast en hand i mammas hand vandrade Milo omkring. 



Vi fann en riktigt fin grej i affären nu på kvällningen. Frödinges nya kladdkaka. Denna finns nu med ett täcke av vaniljglass och riven smarrig choklad! Sjukt god enligt mitt tycke och perfekt då vi ofta köper vaniljglass och har till kladdkakan. Musik är som sagt det bästa för tillfället och dansandet blir lillen bättre och bättre på. Nedan kommer en liten filmsnutt från i fredags när Milo står i sin resesäng och diggar ordentligt! ;)



Jag kan inte fatta att denna lille plutt nu är så pass stor. Dääär, däää, däär pekar han runt om dagarna och allt som är någotsånär greppvänligt far han runt med som om det vore en brummande bil ;). Veckorna springer iväg och om ett par dagar är det redan midsommar. Morbror Micke och Ulrika håller i detta partaj och vi ser verkligen fram emot dagen. Jag har redan spanat ut ett bra men hemligt ställe där det växer vallmo, blåklint och prästkragar i massor ;). För här skall det göras kransar till ett helt kompani! Nu väntas en inlinestur längst Ribban! Godkväll på er! :)


/ K & M

2 kommentarer:

Blue Velvet - Vegas mamma sa...

Vart ligger temalekplatsen?

Sandra sa...

Elton envisas med att bara säga "lampa" ALLT är lampa är det ENDA han säger haha... Börjar tröttna lite på det ordet, försöker och namnge det han pekar på om och om igen men nepp LAMPA! GAH! Haha :)

Ja skojja inte att det är skönt slippa somna själv ikväll är guld:)