onsdag 16 maj 2012

Att köra kanin & leka truts!



God dagens! Gåvagnen går varmt här hemma och nu har även en medpassagerare fått för sig att åka snålskjuts genom vardagsrummet. Minto studsar glatt i vagnen och ligger där en skvallerblaska som bottenplatta så är det svårt att få honom till att hoppa av. Minto är nämligen galen i tidningar, speciellt Allers och Vi i föräldrar! ;). Lillkillen är rätt glad i tidningar han också, iallafall att slita dem i stycken och skrynkla ihop varenda blad till små papperstussar! Idag har det varit en sådan där mixad dag där ärenden och nyttigheter blandats med tvätt, matlagning, bakning och inspirationstittning inför mitt tårtbakande. Pappa F har lekt struts och borrat huvudet ner i klädbaljan vilket var stor sensation i grabbens ögon, alltså Milo då., haha. Gårdagens shortsköp, de ljusblå som Milo idag haft på sig kan snarare kallas långbyxor, haha. Testade aldrig dem i affären och nog trodde jag att jag skulle ha bättre ögonmått än så ;)!






Ibland undrar jag vad det är som gör att vissa människor passar i vissa färger. Är det ögonfärgen kombinerat med plagget eller är det matchningen i hudtonen och färgnyanserna i kläderna? Grönt är en färg som vi ända sedan födseln klätt Milo i och han bär verkligen upp färgen. Likaså rött! Håret är även lite solblekt nu och det ser ut som om lillen blir blond ändå. Blond och bruna ögon, min fina lilla krabat!

Idag skall vi iväg på grillning och lite festligheter hemma hos vänner men först skall denna mamma pinna ner till gymmet en sväng för att crosstraina lite då F kommer hem tidigt! :)

 På återseende!

/ K & M



1 kommentar:

Anonym sa...

Djur och tidningar.
Det är något speciellt där :)

Ses imorgon snygging!