tisdag 1 maj 2012

Fjantiga föräldrar & skojdojjor så blå!

Sommarvärme och solning för hela slanten!  20 grader varmt och bikinin åkte på. Vi har idag varit hos mormor och morfar där både moster och Matte samt lilla Windy var. Vi fick en hel del tid för oss själva då lillkillen hade fullt upp med att roa mormor och morfar! Pusskalas i solen blev det, haha och så hade vi glömt den vanliga kameran hemma. Mobilkameran var det som fick komma fram idag och det hela slutade med en liten tramsig fotoshot ;). Moster tog nog minst 50 bilder och man hade ju hoppats att 1 skulle bli ok, haha. Men icke, alla bilder innehöll något skumt och var det inte så att F tittade åt ett annat håll så höll jag på att rätta till håret. Men visst är det charmigt när bilderna inte blir som man tänkt sig ;)


Så har Milo kommit till en ålder där man i stort sett inte kan lämna honom 1 sekund för sig själv. Alla skor skulle han på och framförallt var det mormors blåa som han ansåg vara bäst i såväl färg som form. Lite klättring på pappa som låg och solade, mer norpande av morfars glasögon och dinglande med vattenslangen.. Gardinerna skulle han på liksom alla pärmar i bokhyllan. Det är märkligt vad långa armar dessa små 9- månaderspojkar har helt plötsligt. Nog att vi härstammar från aporna men att armar längre än orangutangers skulle uppenbara sig vid denna ålder hade jag ju inte trott ;).



På hemvägen stannade vi till i Klagshamn där pappa F brukar surfa. Många var ute på det blåsiga blå  och fullsmackat med familjer som satt och fikade var där. I år skall jag ta och lära mig lite mer av denna sport men svårt är det må jag säga. Första året jag testade kom jag inte ens upp på brädan men nu går det något bättre ;). En liten minisurfare skall det nog kunna bli va lillen en dag också då pappa lärt honom alla knep! ;). 

Nu väntas en PW med mig själv!

/ K & M




3 kommentarer:

Anonym sa...

ja det var en härlig dag idag, med mycket bus med Milo. Hoppas han sover gott inatt.
kram mamma

Emma - Mamma till Viggo & Melker. sa...

Vad söta ni är :) Härliga bilder!

Kristin Moser sa...

Ja visst var det, tack för passningen ;)! Nu sover han som en stock :) Kramis