tisdag 8 maj 2012

En morgon med vatten, bilar och ombytta käder!


5 gånger har lillen vaknat i natt. Dock sov han från 20.30 till 03.00 men därefter har han hattat runt. Lite tröttare än vanligt är man denna morgon och jag som aldrig vilar när lillen gör det skall nog passa på att ta en tuppis i eftermiddag! ;). Denna förmiddag startade med att Milo satt och vinkade genom spjälarna i sin säng, haha. Så söt, så halvvaken och så glad. Armarna upp åt sträck och så skedde de vanliga morgonrutinerna. Nya kläder på och så tog vi oss in i köket. Kanines bur skulle städas och så länge kröp Milo runt och lokaliserade vilken kökslåda som lät bäst genom att banka på. Sedan kände jag att hela golvet var en smärre sjö- ja då hade plutten vält ut kaninens nya vattenskål och att plaska däri blev genast en rolig morgonsyssla. Nya kläder både till Milo och mamma fick det bli. Dagens bebis är klädd i sina röda tights/stretchbyxor, röda strumpor och sin Pippitröja! 

Lek i Milos rum med bilar och klossar fortsatte vi med och favvobilen för tillfället är den radiostyrda. Från att ha hatat denna till att älska den.. Milo var livrädd för bilen i början och stortjöt när den kördes. Men efter att ha granskat den noga, lärt känna den och smakat lite på kanterna så har han konstaterat att faran är över! :)



Men efter en hel del lek så kom tröttheten ifatt honom och på morgonwalken däckade han inom 3 minuter. Idag skall vi bort till högskolan och hämta ut mitt Ladok-utdrag som jag skall ha med mig i eftermiddag. En annan skall nämligen på arbetsintervju idag för ett av de sökta lärarjobben! Nervöst och pirrigt men vi hoppas det går bra! ;) Ha en trevlig tisdag där ute!

/ K & M

Inga kommentarer: