måndag 21 maj 2012

En majmåndag när sommaren kommit..

Om affärerna har haft det lite kärvt med solhattsförsäljningen på senare tid så tror jag inte att de klagar just nu ;). Vart man än vänder sig ser man dessa små hattar flaxa omkring och under varenda en kikar små gulliga kinder fram! Solhattarna har kommit för att stanna och själv har även jag tänkt skaffa mig en. En solhatt av lite större modell och gärna med en ljusrosa ton tack! H&M hade fått in en del så man kanske får ta sig en sväng dit imorgon!? 

Idag har vi busat med vatten för fulla muggar! Milo och mormor har haft en heldag med skålar under parasollet och det var mer än trädäcket som var nerblötat efter att lillkillen varit i farten! ;). Superskoj att plaska tyckte Milo och att låta utestolarna vara gåvagnar var också en höjdare! På nästa grej att skaffa är en liten barnpool. Så roligt det ar att bada i dessa pooler när man var liten. Minns att alla vi barn i området samlades hemma hos oss och körde simtävling. Vi hade den stoora som man tyckte på den tiden och så låtsades vi att vi var med i den där reklamen.. ni vet den där med två fåglar som satt på Scandlinesfärjorna och sa: hej Kaj, halååå Bojje, haha! ;). Har funderat på att åka över till ett stort badland som heter The Reef när lillen växer till sig. Detta ställe ligger i Danmark och har tydligen 30 olika pooler och tropiskt klimat.  Karibiskt tema över hela stället och så kan man övernatta! 

Grillad kycklingfilé blev det denna soliga måndag och till det serverades hemmagjorda chiliklyfter, fetaostsallad och lite blandade såser. Fint en dag som denna och nu väntas en kvällspromenad längs stranden! :). Ha en fin kväll kära ni!






/ K & M

2 kommentarer:

Linda sa...

Härliga bilder! :D
Jag känner igen namnet "the reef". undra om det inte va med som en av destinationerna med bloggbussen?? Det måste jag kolla upp! :)

Sv; haha, ja den där fångsten fick morsan i huset att lägga benen på ryggen. ;) Jag tycker de är så äckliga! ;)
Kram

Sandra sa...

Sååå härligt med vädret!!! Snygg linnebränna har man redan skaffat sig! Jättemysiga bilder!