söndag 6 maj 2012

Tokiga grötskedar, Goodbye Kitty & släktpartaj!




Godmorgon på er denna söndag! Gröt var det här! Nu skall ni få höra något märkligt som sker här hemma dagligen. Tallriken tas fram, gröten värms, Milo sätts till bords och så skall det serveras. Nu är det bara så att denna plutt vet att i fruktburken bredvid honom finns det godare grejer så då passar inte gröten längre! Genom att gömma  burken så länge trodde vi att en lösning skulle ske men istället  resulterar detta enbart i att lillkillen vägrar äta! Lösningen på detta matproblem blir därför att ta en sked gröt från tallriken för att sedan " låtsas" ta ur fruktburken- då äts det vill jag lova, även om där inte är frukt på skeden ;). Tokerier de har för sig de små! De förstår nog mer än vad man tror, eller? ;)

Igår när vi rantade på stan hittade vi något jag tidigare inte sett, på City Smartbuy- Googbye Kitty! Haha. Lite roligt tyckte vi då den redan så rosa flickavdelning på barnsektionen länge varit proppfylld av märket med den lilla katten med 6 morrhår och rosett- Hello Kitty! Här är det istället en Dinosaurie som morrar i grönt och svart! En pipmugg fick vi med oss men där fanns en hel del annat skoj också!

Gårdagens släktpartaj var supertrevligt och det blev ganska så långvarit. Lillen busade runt bland sin 6 kusiner och fick bland annat smaka mosad klyftpotatis för första gången! Det gick galant för honom att norpa i sig småbitar av mjuk potatis så nu vet vi det! :). Grillkäk och somrig jordgubbstårta serverades och tårtmakaren hade chokladpudding som ett av lagerns vilket gjorde den väldigt saftig och smakrik. Supergott! Även om det blev sent igår så är man uppe med tuppen idag. Numera vaknar man med automatik 06.30 och kan inte somna om! Jag tycker faktiskt att det är skönt att komma upp i tid och dona med diverse grejer innan resten av familjen slår upp ögonen ;)! Dagens frukost väntas nu och melonen från igår står fint och lyser från kylskåpet ;)

 Ha en härlig söndag! :) / K & M

1 kommentar:

Maja sa...

Kanske det är dags för den lilla katten att säga hejdå, är så trött på den nu :) har svårt för sånt som det blir för mkt av. Hihi. Va rolig han är lilla milo och så söt han är :) hihi. Ha en skön söndag. Stor kram