lördag 12 maj 2012

Minisurfare i vardagsrum och pannkakor i ottan!



Goddagens på er!
 Lördagsmorgon och pannkaksfrukost lyckades man fixa efter att ha rantat västra innerstaden runt efter ägg. Ekologiska sprättägg var det enda som fanns tillgängligt så äntligen blev pannkakorna tillagade. :). Idag blåser det för fulla muggar och då en viss väderguru suttit och granskat prognoserna hela veckan så förbereds det idag för vindsurfing. Pappa F skall ut med Milos kusiners pappa så vi andra skall picknicka och titta på. Det blir premiärsurf idag och när grejerna hämtats upp så tyckte lillkillen att de skulle inspekteras. Roligast var seglet som prasslade mer än vad alla icakassar gör tillsammans och att höra hur brädans ljud lät efter att banka med båda händerna var även det intressant! Milo fick för första gången i sitt liv sitta på en bräda och han såg ut att undra vad det var för märklig pryl som helt plötsligt tog upp hela hans passageväg i vardagsrummet! ;) Kaninen var självklart framme med nosen och med sin lurviga haka markerade han sida efter sida. Hopp sa det så satt han på den främre brädbiten och där blev han sittande ett bra tag! Små minisurfare en lördagsmorgon!



Pannkakorna som blev över tar vi med oss på vår lilla utflykt! ha en trevlig lördag! :)

/ K & M

4 kommentarer:

Linda-Mamma till Alfred sa...

ÅH tack snällaste du!Vad roligt att du hittade till mig;)På så sätt fick ju jag reda på din fina blogg;)Kommer definitivt kika in här ofta!

Maja sa...

Härligt med surfing! :) .. Ha en toppen dag. Stor kram

Jennie & FrökenFlis sa...

åh vilka härliga bilder, och vilken god frukost ni ätit. Pannkakor är bland det godaste som finns ! :)

Tack snälla! Ja jag hade lite svårt för att veta vad jag skulle göra med snäckorna, så det ick bli så :)

KRAM

Therese - Mamma till Haley! sa...

Ja det är ett riktigt litet busfrö vi har! Inte en lugn stund sålänge hon är vaken! :) som det verkar vara för dig med. :) han är så söt din lille påg. Han kommer nog inte vara gammal när han börjar vindsurfa med sin pappa. :) ha en härlig lördag! Kramar