fredag 4 maj 2012

Galen flamingo, isiga kaninkompisar & skrattpulver i mangon- en helt vanlig fredag!


Fredagsmys på stan var vad det blev av denna dag. Gudmor Tessie följde med och vi fick en hel del sommarkläder shoppat. Neonfärgade linnen, örhängen och tunikor. Så höll vi även på att skratta ihjäl oss när vi inne i krimskramsaffären T. G. R. Vi  råkade sätta igång en spelande flamingo. Denna pryl gick inte att stänga av och den sprattlade, slängde sin långa hals runt i ringar och studsade fram och tillbaka. Milo tyckte liksom de andra barnen i affären att denna var något läskig så istället norpade han en färgglad boll. Väl framme vid kassan upptäcktes denna och en liten kille ville inte släppa! Fina Gudmor beslutade sig därför att ge denna boll till lillen som en liten vårpresent och nöjda gick vi ut ur affären. Själv hittade jag roliga glasspinnar att göra saftisar till sommaren i. Supersöta kaniner i blandade färger och numera har Minto fått 6 glada kompisar! ;)
Storätaren har idag fått i sig mer än en hel portion till lunch, oj vad denna kan äta! Ibland undrar jag om de hällt skrattpulver i mangopuréen för så fort detta gula fruktmojs nuddar lilla tungan så skiner plutten upp som en sol :)! Ikväll väntas filmmys med chips, gurka, morötter och dipp! Fredagsmys när det är som bäst! Ha nu en härlig fredagskväll där ute i landet! :)


/ K & M

3 kommentarer:

Blue Velvet - Vegas mamma sa...

Sv; Njae, det är det inte. Men hon i skobutiken sa att de skulle fungera som lära gå sko för den hade så högt skaft. Men jag vill ändå köpa en ordentlig gå sko om hon nu visar att hon vill gå.

petra-tvillingmamma sa...

Kikar in lite snabbt för att önska er en trevlig helg..

..och de där glasspinnarna var super söta! Minns när man var liten och alltid åt sådana! Dock inte så ´söta=)

Sandra sa...

Åhh minnen från när man var liten och gjorde egen glass!!! :)