torsdag 10 maj 2012

Petflaskebowling & torsdagsmix inomhus!

God afton! Regn och rusk utomhus men inne har vi lirat BOWLING för hela slanten. Mormor kom häromdagen med idén om att fixa ett litet flaskbowling eftersom Milo är galen i flaskor! Så fort han ser dessa så skall de kastas runt, bankas med och puttas iväg. Vi radade upp 6 stycken stora 1, 5 liters läskflaskor och lät lillen gå bananas. Han fick ett gäng bollar men det var ju så mycket enklare att brotta ner flaskorna med händerna. Vilken bowlingbana det blev här hemma ;). Fantaflaskan föll honom bäst i smaken så det var den som hela tiden skulle vältas. Bowling har då sannerligen aldrig varit min starka sport, haha. Faktiskt så hade jag och F en av våra första dejter med att gå och bowla på Big Bowl är i stan men det höll på att sluta i katastrof. Min kära sambo fastnade med klotet på något märkligt vänster i fingrarna och själva klotet for bakåt- där en annan stod.. jag hann dock akta mig så klotet for vidare ut bland skorna men snacka om att F kände sig orolig för framtidens dejter ;), haha!


Vi har även denna regniga dag testat kepsar till semestern men det här lär bli lite problematiskt detta. Lillkillen vägrar ha något på huvudet så det blir som sagt till att skaffa något med knytband! Jag räknade även ut att med oss behöver vi minst 21 burkar mat och en hel del annat. Tror det är dags att börja skriva packningslista! ;)


Vi avslutar denna dag med att äta upp resterna från morotskakan som kom levererad igårkväll. Annicka och Matte stod helt plötsligt vid dörren och ringde på för att bjuda på sin hemmagjorda kaka. Precis när F var klar med chokladbollarna han bakat.. så bakverk finns här gott om. Däremot skall jag först ut på en joggingtur i regnet. Tror det kan vara rätt skönt att springa längst havet idag då det ändå är ganska så varmt. Förr sprang jag prick 3 km åt gången men jag har utökat till 5 nu! Mitt mål är att till hösten kunna springa 1 mil och den som tror på sig själv kan! Efter massvis med mys inomhus och bus somnade Milo redan vid 19-tiden - så imorgon lär det bli till att gå upp med tuppen ;)Hoppas er torsdag varit bra kära läsare! Godkväll!

/ K & M

3 kommentarer:

Petra sa...

Jajemen i Kristianstad :)

Haha stackaren.. Men nu har ni ju barn ihop så så illa kan det inte ha varit :)

När vi var iväg utomlands så köpte jag scarfsar typ, "piratmössa", till tjejernas huvud. Funkade utmärkt. Dom villr inte heller använda mössa.

Sandra sa...

haha ja det är mycket vilja i de små! Elton låter faktist sin sitta på när vi är ute men så fort vi kommer in åker den av. Ok han låter väl den inte sitta på alla ggr men ibland! Hoppas du hittar ngn bra lösning:)

Emma - Mamma till Viggo & Melker. sa...

Sv: Jag vet faktiskt inte om man kan köpa halsbandet i butik, men kolla in hemsidan jag länkade vettja :D

Hoppas ni får en härlig fredag!
Kram