söndag 20 maj 2012

Första beachdagen, jordgubbsval och dojjor som passar!


Liksom övriga Malmöbor vaknade vi idag upp till en temperatur som var utöver den vanliga! Årets varmaste dag kan det nog ha varit så vi packade med oss matsäck och drog till stranden. Ribban Beach blev de idag och när vi kom ner dit så var det redan fullsmockat med människor. Sommarkänslor! På sitt vanliga ställe stod jordgubbsnissen och sålde gigantiska röda läckerbitar som vi inte kunde motstå! Moster och Matte hängde på och detta blev Milos allra första strandbesök på riktigt! Solhatten satt där den skulle till en början för nu har vi fixat en hatt som har knytband, toppen... trodde vi .. tills lillkillen på något vänster lyckades lirka av sig den. Superlim nästa? nej, men knytband är iallafall bättre än inga band alls! Lustiga bär det där tyckte plutten och granskade var och en noga! De han tyckte såg trevliga ut lade han i sin högra hand medan de som inte dög hamnade på filten ;). Sand överallt och en bebis som hela tiden skall kravla iväg mot nya destinationer. Man får se till att roa denna kille konstant just nu vilket medför att något stillaliggande solande inte kommer på tal. Har någon strandtips/semestertips som fungerar för att en liten skall vara nöjd i mer än 3 minuter så hojta till! ;)Jag och matte tog en PW bort ill Espressohouse för att inhandla kaffe men jättekön Allan hade samma planer. Vi vände igen och insåg ganska snabbt att glassen i strandkiosken blev ett bättre alternativ. Ruchiåkning på innergården i Conversen som äntligen sitter som en smäck! Så gulligt det ser ut när det tassas runt i dessa knytskor! Nu går det undan. Upp och stå mot allt för att snabbt krypa runt föremålet och åter ställa sig upp. 


En härlig söndag har passerat och åter väntas en ny vecka. En vecka som jag längtat till länge :)! En vecka som kommer bestå av packning, planering av resa, inhandling av diverse grejer, 10 månaderkontroll, brännbollsgille och slutligen avfärd mot Kreta! 

Hoppas er helg varit kanon den med :) 

/ K & M

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ta med extra kontanter för rätt som det så fyller dem inte på bankomaterna för det har dem sagt på CNN att dem är så nära en ordentlig kris och detta kan hända man uppmanade folk som ska åka till Grekland överlag Kram Eva

Petra-tvillingmamma sa...

Mysigt med stranden. Underbara väder, hoppas det håller i sig nu!

Ett ganska lagom bröllop då :)