fredag 18 maj 2012

Fredagshäng i parken & att försöka dra av sig öronen!

Godkväll denna fredag! Gung på hög nivå avslutade vi denna aktiva dag med och att hänga i parken i detta väder är inte helt fel! Medan andra premiärgrillar så har vi nog redan köpt 5 påsar kol hittills i år så även om vädret var bra idag så beslutade vi oss för en korvstroganoff. Nog så gott var detta och en annan som gillade denna rätt var Milo. Korv och ris in da mix och mums filibaba! Stora skålen gick ner men det tog lite längre tid än vanligt. Ingen brådska här, ibland kan vi äta i 20 minuter, det får ta tid :)! Pappa F var minst lika road som lillen vid detta parkbesök och papa, paapa, daapa, padda är de nya som dagligen sägs. En liten bildmix från denna afton kommer här!

Annars så är lillen i full fart med att försöka dra av sig sina öron, haha. Söte! Milo får panik när något landar på huvudet, exempelvis när tröjan tas på, man klappar honom för länge eller skall torka honom efter bad. Nu är det även öronen som är i vägen. Konstiga grejer det där, skinnbitar med hårda kanter som liksom sticker ut från huvudet.. ;). Han hittar dem lite då och då och så drar han i dem. Lustigt nog sitter de kvar hur han än bär sig åt så de får han nog ta och vänja sig vid framöver ;). Tokiga plutt! Fredagen kommer spenderas med en bra rulle, en kvällspromenad och ett besök i närmsta gotteria. Hemmakväll ligger oss varmt om hjärtat och då vi varit hälsosamma hela veckan så är vi värda lite lösgodis i kväll! :)

Hoppas ni får en fin fredagsafton vart ni än donar med!
På återseende!

/ K & M

2 kommentarer:

Sandra sa...

Sv:Tack! Såg kommentaren nu haha! Inte var online mkt alls rätt skönt! Åker hem idag vårt landställe är här så vi har bara vart och tagit de lugnt:) Lägger upp bilder när vi är hemma sen! Så himla skönt, träffat liet släkt och fixat inför sommarn! Men ska bli skönt att komma hem till sambon idag:)

Linda sa...

Vilka härliga bilder! :D
Haha, de där öronen är som sagt lustiga små utstickande saker ;) Hihi! Sötisen!

Kramar