måndag 7 maj 2012

Sommartankar & inspektion under bord!


Det känns verkligen som att denna sommaren kommer bli grymt bra! Öland om två veckor, Kreta om 3 veckor, möhippa för syster som skall gifta sig, midsommar, förhoppningsvis få något av de sökta jobben,  Milos 1 års-dag, min födelsedag, morfar som fyller 60, syrrans bröllop och 4 veckors ledighet tillsammans hela familjen! 

Hur pass gamla brukar barn vara för att tycka lekland och liknande är roligt? Det finns så mycket man kan hitta på när de är lite större än vad Milo är just nu. Antar att det måste vara roligare för barnet på lekland mm och det kan gå, eller? Tosselilla som ligger här i Skåne var vi ofta på om somrarna när vi var små och det var verkligen superkul. Men dit får vi nog vänta med att åka ett tag! Däremot skall vi på Öland besöka djurparken och det tror jag att lillen kan uppskatta just nu. Han älskar djur. Som det tindrar i ögonen på honom när han på morgonkvisten får syn på kaninen eller när han träffar mosters vovve. Likaså blir han superglad när ankorna vid dammarna flaxar snabbt på en gång och när han får syn på skatorna som står och pickar i gräset. På tal om djur så sitter alltid vår vita kaninen under matbordet och gottar sig. Milo är alltid ute efter honom och tar sats för att krypa hela vägen över golvet för att komma fram! Men under bordet skall plutten inte vara för stolarna är så pass låga att när han sätter sig upp så nuddar hjässan i. Så ända sedan han började krypa har vi sagt: Milooo, neeej, mamma har sagt nej! Men när jag säger detta så gapskrattar lillen och fortsätter allt vad han kan. Jag kryper efter och det är ju det roligaste som kan hända. Det räcker jag säger Miloooo när han är påväg så vänder han sig om och gör busblicken, haha. Tokiga bebis, han är så medveten om massvis med grejer just nu och som mamma till detta busfrö blir det en hel del golvkrypningar/ dag. En levande dammvippa skulle man kunna säga.. kläder som samlar på sig allt möjligt på vägen men så kan dammsugningen vänta ett tag till ;)


Som sagt, att krypa under bord har blivit värsta busiga grejen och numera skall varje utrymme under allas bord inspekteras noga! Nog busat för idag. Vi beger oss till IKEA för att fixa tassar och skydd till hemmets alla kanter som någon just nu når upp till. ALLA kanter! Ibland undrar man hur mycket de växer över en natt?! ;) På återseende!

/ K & M

1 kommentar:

Maja sa...

Hihi tokunge :) snyggo!! Kvällskramar