torsdag 17 maj 2012

När man blivit för stor för koppen!

Minns ni som följt oss ett tag när jag lade ut denna bild? En kopp av Milo ;)!? Det var en varm höstdag när lillkillen inte var många veckor gammal. 8 veckor, kan nog vara ganska så exakt och det var i mormors och morfars trädgård! Precis en lagom sittplats till denna lilla krabat men nu ryms denna kopp istället av färggranna penséer. Penséer som går minst lika bra att norpa av som att titta på :).

Dagens nattning var lugn och sansad. Jag och en vän tog en lång och härlig kvällspromenad runt Pildammarna och innan vi hann komma halvvägs så slockande lillen! Sedan var det bara att bära över honom i hans spjälis! Här hemma äter vi oftast middag redan vid 17-17.30 snåret. Lagom när F kommer hem från jobb! Vi har alltid, ända sedan vi flyttade ihop varit vakna ganska så länge om kvällarna och då sitter det inte inte helt med lite kvällsfika. Bäst just nu är SALAMI! Knäckebröd med extrasaltat Bregott och pepparsalami går varmt här hemma och det skall vara Falu Rågrut!



Nu säger vi däremot godnatt!

/ K


2 kommentarer:

Anonym sa...

Oh... Salami!
Det är fan och med ljuvligt det :)

Sv:
Tack! Du anar inte hur glad du gör mig :)
Ja, det flöt på nästan för bra för att aldrig ha träffat såhär. Haha, ment to be :D

Kramkram!

Glamourwannabe - vinn gröt & välling från Semper! sa...

Vilken underbar bild!

Om du är sugen på att vinna en massa gröt och välling från Semper får du gärna titta in hos mig och vara med i utlottningen!

http://hannadidrikson.blogg.se/2012/may/vinn-valling-och-grot-fran-semper.html

Hoppas du får en fin fredag!