onsdag 23 maj 2012

Packat och klart- så underbart!

Någon vits att packa väskan, låta den vara vidöppen och vika varenda plagg snyggt? haha, svar nej! Någon tyckte det var en mycket intressant väska och fann sig ganska snabbt med att stöka ner och riva upp! Tidigt imorgon bär det av mot Grekland så nu tar bloggen en hel veckas paus! Vårt resesällskap består av moster Annicka och gudfader Matte! Trevligt!  Kamera, laddare, solkräm, brillor, ett halvt apotek, en halv ica-affär och så Milos egna lilla resväska såklart! :) Jabadabadoväskan med flygplanet på har lillen som handbagage och där i har han stoppat i det allra viktigaste för hans del. 3 timmar och 15 minuter tar flygningen från Sturup till Chania airport, Kreta! Vi beger oss i ottan så att dra upp Milo halv 5 får vi se hur det går. Tessie sköter lille Minto och det tror jag hon klarar galant! ;). 

Hur flygningen skall gå med en aktiv 10 månadersbaby är nog inte lönt att spekulera i. Antingen går det prima eller så uppstår ett smärre kaos. Det skall nog gå bra, det finns ju en hel korridor att vandra fram och tillbaka i ;). Milos minipool i form av en båt skall självklart med och den blåser vi upp på plats! Bollen, Apan Papan och spaden får vi inte heller glömma!Vi reser åter med Ving och hotellet heter Blue Sky! Det är även lillkillens 10- månadersdag imorgon faktiskt! Vad kan man fira en sådan dag bättre än på en strand i Grekland med kepsen på sned och foppatofflorna halv avsparkade i sanden!? ;). Stora fina killen. Första nollan och om mindre än två månader har vi en 1-åring hos oss! :). Den grekiska väderprognosen ser toppen ut med strålande solsken varenda dag! Vi får hoppas den stämmer ;). Det var en glad grabb som idag spanade in allt vad packning heter och jag tror nog lillkillen sover gott i natt och laddar inför morgondagen. Souvlaki, medelhav, sand mellan tårna, plask i poolen, åhh vad jag längtar, så underbart det skall bli! :). På återseende om en vecka, ha det toppen!


/ K & M

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ha nu en härlig resa allihopa! Jag skulle inte vilja sitta bakom er på planet och höra den där apanpapan skratta i 3 tmmar . Njut nu ordentligt !
kram mamma

Sandra sa...

Åh vad härligt! Hoppas ni får en toppenresa! Ser fram emot fiiina bilder sen när vi är hemma igen!!

Blue Velvet - Vegas mamma sa...

Trevlig resa!!!
Hoppas på bildbomb när ni kommer hem!!!

Kristin Moser sa...

Tack mormor! Hahah, ApanPapan får nog vila sig när Milo vilar på planet ;) Kraam

Maja sa...

Hoppas ni får en underbar vecka :) njut och sköt om varandra. Stor kram <3

Sandra sa...

Hoppas ni har det bra! Men vad jag saknar dina inlägg! :) Haha! Kram