söndag 20 maj 2012

Bildmix från den blivande brudens MÖHIPPA!




Igår var det som sagt dags för alla vår Vickans möhippa. Vilken dag! Kidnappad i ottan blev denna brud och med 10 minuter på sig att slänga på sig fulkläderna hon fick samt packa ihop en rejäl väska för dagen så blev det fart under fötterna. Ögonbindel på och när den togs av insåg bruden att hon befann sig på en härlig massageavdelning. En skön timme där inne fick hon medan vi andra dukade upp en smarrig brunch i parken. Och så kom regnet. Snabb ihoppacknig av alla grejer, fåglar som råkade norpa en rejäl bit bröd och en flaksa champagne i kras, haha! Syster Annickas lya fick det därför dukas upp hos istället och det gick minst lika bra! Kycklingchiabatta, färsk frukt och så skålade vi för den blivnade bruden. Slöja till Vickan och kronor till alla oss andra. Lite lekar, presentutdelning, fix och trix sedan landade vi på Lasedome där 5 kampen var inbokad. Gren nummer 1 blev då Laserdome. 2 lag delades vi upp i och sedan var det bara till att skjuta hej vilt med laserstrålar och gömma sig bäst man kunde. Bruden var i extas. Hennes skratt ekade genom hela den mörka lokalen så fort hon lyckats pricka någon och detta skratt varade i ca 18 av 20 minuter vilket betydde att hon säkerligen lyckades pricka ganska många motspelare, bra jobbat! ;). En annan hade glömt gympadojjor och fick traska omkring i högklackat och träningsbyxor. Nice kombo! Inga vrickade fötter dock. Vidare langades bruden upp på en galen tjur och att hålla sig kvar där var inte så lätt som det såg ut! Lagkampen fortsatte och sumobrottning stod på tur. 10 kg tunga dräkter drogs på och vi systrar startade. Storasyster var en överlägsen vinnare! Kuddkamp på platå i hoppborg och att ta sig genom en snitslad bana av laserstrålar till Mission Impossiblemusik var de två sista grenarna. Det märks att bruden kravlar mycket på golvet hemma om dagarna för det var en herrans fart på henne genom denna laserbana ;). Det vinnande laget var även brudens lag och det var bara till att gratulera. Guldmedaljöerna och vi andra fortsatte sedan i relaxavdelningen med bastu, duschning, drinking och tilltugg. Sedan bar det ut på uppdragsjakt. Bruden lyckades med allt från att låna främmande personers mobiler och ringa sin blivande make, snylta pennor från gående, tjäna ihop en tjusig slant och få en vacker autograf innan vi fortsatte på O´learys. Presentcheckning mer aktivitet och snackkorg. Så skålade vi för den blivande bruden!



Vi vandrade genom staden, lät bruden byta dojjor och hade den strålade solen i ansiktet. Vilket väder det blev. Underbart! Bord hade bokats på Lilla torg och där avslutade vi sedan fortsatte firandet. Bruden avslutade dock med att dansa hela natten och när hon idag vaknar upp tror jag hennes träningsvärk inte är att leka med ;)! 


En mycket lyckad kväll och jag hoppas och tror att bruden njöt av dagen och ser fram emot den fjärde augusti 2012 när hon tillsammans med sin Daniel står som ett vackert par! Vi önskar dem all lycka!

/ K




3 kommentarer:

Melissas Prinsar sa...

åh va roligt me möhippa! ser riktigt lyckat ut med =)

Petra-tvillingmamma sa...

Ni ser ut till att ha haft en riktigt trevlig kväll! Lite avis blir man ju allt. Blir det ett stort bröllop eller?

Vi åker till Cypern den 18 juni! Behöver jag säga att jag längtar ;)?

Pernilla sa...

Kul när man kan tipsa andra =)

Vad skoj med Möhippa, ser verkligen ut som det var väldigt lyckat!!