lördag 7 juni 2014

Bästa starten på dagen!

Att vakna upp av solens strålar genom fönstret kan väl vara en av de bästa starterna på dagen. Idag kände vi för att äta frukost i naturen så vi packade picknickkorgen och drog till stranden. Vi körde till sandkullarna och med oss hade vi ostbullar, juice, bananer, Risifrutti och vindruvor. Havets vågor svepte vackert in framför oss där vi satt på vår lilla filt och njöt. Visst är det inte sommarvärme än men med 15 grader klockan 07.30 så kändes det helt okej att spendera morgonen utomhus!

Milo var ivrig med att gå ner och bygga årets första sandslott vid strandkanten men när han blev sandig om fingrarna så uppstod paniken. Denna grabb hatar att vara kladdig om det så är fruktsaft eller sand, det skall tvättas bort omgående. Att tvätta bort finkorning vit sand är däremot inte det lättaste så det fick bli som det blev. Han fyllde spannen med saltvatten och så placerade vi en krokig pinne som flagga, tjusigt, mycket tjusigt!

Det märks att det börjar bli sommar här igen då det är betydligt mer folk i rörelse. Glasskioskerna börjar öppna och campingen börjar fyllas med folk. Jag tror att jag sett mer folk ute de senaste två veckorna än vad jag gjort sedan oktober. Detta är ju mer en sommarstad och här bor färre människor på vinterhalvåret. Att ta en powerwalk i november kan vara lite ödsligt till skillnad från när man vandrade längs med Regementsgatan i Malmö men inget slår en sommardag här nere. Ett par veckor till sedan väntas fina stranddagar med parasoll, brassestol, hav och stek.






Ett snabbinlägg så här på morgonkvisten. Än vet vi inte vad dagens bjuder på men det lär vi väl se! Njut av lördagen!

/ K

Inga kommentarer: