lördag 14 juni 2014

En junidag med tivoli, grill och kojbygge!

Godmorgon denna soliga söndag!
Gårdagen var fullspäckad och något inlägg blev det tyvärr inte tid för. Här kommer en liten resumé av vår lördag!

Redan på fredagkväll hade jag lovat Milo att vi skulle äta frukost dagen efter i en koja. Så när morgonsolen tittade in och vi vaknade så startade vi bygget. En prima bordskoja med massvis av kuddar och filtar. Mot Ica körde vi sedan för att inhandla ostbullar och mjölk så vi kunde göra oss STORA Oboyglas. Milo ville inte ha sin vanliga mugg utan han skulle ha lika stort glas som mamma och pappa, såklart! Vi mumsade på vår frulle inne i kojan innan vi begav oss ut i det fina vädret. Lite kallt i vinden men det hindrade inte oss för att ha en heldag utomhus. I Höllviken vankades det tivoli så vi tog oss dit för att åka ett gäng karuseller. Flygplanen, bilarna och tåget är Milos tre-i-topp och pappa fick vara stöttepelare på åkturerna. Åh vad jag hade velat åka karuseller... ja är så sugen på att sticka till Liseberg och åka massvis med bergochdalbanor men det får allt vänta några månader till!


Fram mot 17- snåret dök Annicka och Alex upp för lite grillning och filmkväll. Mormor och morför pinnade också hit en stund. Det blev även lite byggkväll för grabbarna som fortsatte med poolprojektet. De sista kanterna skulle på och idag kommer den äntligen bli helt färdig. Skönt då vi skall ha midsommarfesten hos oss i år igen. Gårdagens grillning bestod av oxfilé, majskolvar, en fin fetaostsallad, bea och grillade champinjoner- utsökt! Till filmen Conjuring vankades det hemmakvällsgodis för fulla muggar ;)


Idag blir det en lugnare dag.. kanske en liten strandtur och känna på vattnet sen bara softa! Veckan som kommer är fullspäckad med allt möjligt. Imorgon är det sommarfest för Milos avdelning samt vattengympa.. tisdag är det ultraljud och läkarbesök, onsdag barnmorskan och handla allt till midsommar, torsdag fixa med tält, lekar och dekorationer.. ja och all mat till 30 man.. så vi tar nog det lilla lugna idag!

På återseende!

/ K

Inga kommentarer: