söndag 8 juni 2014

Söndagsmix med premiärdopp i det blå!

Premiärdopp i nya poolen, en tur till beachen, hopp på sandkullarna, sightsing i Falsterbo, rådjurskoll och grillning hos mormor och morfar- ja, så kan vi väl beskriva denna dag då vi fick besök av morbror Micke och Ulrika. Redan till lunch tittade de ner och tanken var att vi skulle ha en heldag på stranden. Men så blev himmeln grå och trädäcket prickigt.. regnet varade bara en liten stund men molnen ville inte skingra sig. Vi bestämde oss därför för att köra en runda och besöka lite olika platser och äta lunch. När sista tuggan var nere så sprack det upp och vi parkerade och gick ner på stranden. Milo visade sina hoppkonster som han övat in på sandkullarna och sprang ner för att känna på havet. Lite i kallaste laget idag så istället blev det dopp i poolen som faktiskt var 20 grader varm. Hajen var också med och badade denna dag. Själv doppade jag mig bara till vaderna och den där baddräkten som jag berättat om tidigare börjar faktiskt bli mer och mer bekväm. Imorgon skall den på igen då det är vattengympa inne i stan.

Hos mormor och morfar vankades det idag söndagsmiddag och det var grillspett som stod på menyn. Vi kom ner lite tidigare till dom och det lilla grönsakslandet som mormor och Milo odlat i var nästan färdigvuxet. Stora röda rädisor skördades men grabben tyckte inte det var någon hit. Jag däremot, som egentligen aldrig varit något fan av rädisor gillade dom.


Vår tokige lille pajas har börjat med något helt nytt den senaste veckan. Han tar på sig sina osynliga skämsbrillor när man säger till honom om något eller om han vet att han gjort fel, haha, det ser så roligt ut och man kan inte låta bli att skratta. Han formar händerna till små ringar, sätter de mot ögonen och verkar tror att ingen i hela världen ser honom.. om det vore så enkelt ;)

Ja, då var det åter jobb imorgon. Hela dagen skall skolan ha talangjakt så några lektioner för min del blir det icke. 

Hoppas er helg varit mysig och att ni fått sol på er!

/ K


Inga kommentarer: