måndag 23 juni 2014

Nya åket och grillmästaren

Godmorgon denna soliga tisdag!
Här kommer lite bilder på vagnen vi köpte igår. Det är som sagt en Bugaboo Cameleon och jag är supernöjd med färgen. Först hade vi tänkt en med blå sufflett eller en helsvart men då den blå färgen bara fanns i mörk till denna vagn så tyckte vi denna var finare. Det var ett Blocketfynd så vi kom ner i halva priset, toppen! Den verkar vara smidig att köra och svänger runt hur lätt som helst. Styret går att vända så att de stora hjulen kommer där fram ifall man skall gå i sand och terräng. Vagnen hade knappt en skråma och det medföljde både regnskydd, myggnät och såklart liggdel. Vi kommer att köpa till en ståbräda så att Milo kan åka där fram men vi får se hur länge han tycker det är skoj. Det blir nog även en dubbelvagn så att vi kan ta promenader om kvällarna med endast en vagn.

Igår fick Milo även en för tidig födelsepresent.. eller egentligen var det en Slutamedblöja-present som vi gav honom. Han slutade verkligen från en dag till en annan och på två veckor är det inte alls många olyckor som hänt. Han är superduktig och springer på toaletten helt själv. Sedan ropar han när han är färdig. Nätterna går också galant. Oj så stolt man kan bli som förälder! Milo valde en barngrill på Toys´R`Us igår och när vi kom hem monterade vi ihop den till honom. Sedan var det grillpartaj i trädgården en bra stund :)
Idag skall vi på lite utflykt någonstans. Vi har inte riktigt bestämt vart ännu men jag var lite sugen att att köra till Ales stenar.. Visst, det är en bra bit men på vägen finns det många vackra små pärlor att rasta sig vid. Man kör ju längst kusten och på ett ställe vid havet ligger en skojig lekplats vi brukar stanna till på. Vi får se vart dagen bär.

Hoppas ni får en trevlig dag allihop!

/K

1 kommentar:

Sandra sa...

Vi har buggan :) Hade ju den till Elton så nu åker den fram igen vi är nöjda med den:)

Duktig han är med toaletten! Hoppas det släpper snart häär med! Vi köpte ståbrädan idag vi skippar dubbelvagnen här han åker så sällan..

Hoppas ni fick en mysig utflykt!