fredag 4 juli 2014

Äntligen sommar!

Äntliiigeeen! Ja, idag kom dt vackra vädret hit, som vi längtat! Prognosen säger även att solen har kommit för att stanna till måndag. Vi packade ner handdukar, badkläder och diverse pinaler för att dra till stranden men idag blev det faktiskt bilen. Vi tänkte cykla men då det var punka på ena hojen så ändrade vi oss. Vi stannade även till på Ica och köpte med oss jordgubbar, gifflar, dricka och en nybakad baguette. Baguetten fick sällskap av en varmrökt makrill som vi köpte nere vid fiskhuset i hamnen. Det finns verkligen ingen godare lunch på becahen än den där makrillen.. så sjukt god att dela i solskenet och Milo åt med god aptit. Havet var kristallklart och alldeles turkost denna julidag och faktiskt så var vattnet inte sååå isigt som man skulle kunnat tro. Någon sa att det var 18-20 grader och det kunde nog stämma. Jag är dock lite badkruka och studsar gärna inte i förrän tempen är uppe i 22 grader. 

Mormor och morfar körde också ner till oss för att ha en heldag på stranden. Milo blev jätteglad och busade glatt. Sen ville han gräva ner sig i sanden och det gjorde vi. Sandslott byggde vi också med en liten vallgrav runt om. Dessa dagar är oslagbara. Äntligen sommar! 
Min mage blev välgrillad denna dag så nu ser jag ut som en bamsekräfta, haha! Nästa gång måste jag ha med en brassestol för det går verkligen inte att ligga i sanden.

Väl hemma fortsatte vi badandet i poolen som var 22 grader. Där blev det ett heldopp för mig iallafall. Det blev ett tidigare inlägg idag för ikväll skall vi iväg på grillfest! Njut av kvällen kära läsare!

/ K

Inga kommentarer: