torsdag 3 juli 2014

Filmklipp och superluktsinne

Trött, tröttare, tröttast! Idag är en sådan dag där jag verkligen känt mig off. Det känns att det är på sluttampen och jag sover som en kratta om nätterna. Det går liksom inte att ligga på ena hållet och inte på det andra.. när man väl kommit till ro så inser man att man måste upp och kissa. Väl nere i sängen igen, där det för övrigt är 1000 grader varmt så kommer man till rätta till slut.. och just det, så måste man kissa.. och igen.. och igen... Det är väl så det är såhär den sista månaden, kroppen förbereder väl sig för vakna nätter alle redan ;)

Funderade en stund idag på hur pass annorlunda kroppen är nu jämfört med vanligtvis. Jag lever egentligen som vanligt men vissa saker är man trots allt begränsad med. Men det får man ta!

Man vet liksom att man är gravid när man struntar i strumporna för att man inte når ner till fötterna längre.. 

Eller när man " låtsas " glömma att ta upp något man tappat för att man helt enkelt inte kan böja sig så långt..

Man knappt ser sina fötter längre..

Behöver hjälp ed att resa sig upp från soffan...

Råkar komma emot tutan var varannan gång man skall in eller ut ur bilen...

Äter middag och blir mätt för att en halvtimme senare vara hungrig på mat igen...

Är galen i hallonsaft och måste ha mitt stooora glas oboy direkt när jag vaknar..

Har fått tillbaka superluktsinnet och tycker att allt luktar skitstarkt...

Det där med luktsinne alltså! Redan i v 6 tyckte jag att allting luktade fruktansvärt konstigt. Vi hade precis satt in julgranen, gjort apelsiner med nejlikor i och hade granris som till en början inte doftade särskilt farligt. Men så slog det till, det där superluktsinnet och jag vet inte hur många gånger jag höll på att kasta ut både gran och apelsiner för att jag tyckte de stank. Så skall vi inte tala om när F hade satt på kaffekokaren om mornarna.. jag kunde knappt vandra ner på nedanvåningen så räligt det luktade.. eller när F tvättat händerna med tvål.. vilket är helt normalt i vanliga fall.. men nu stank det så pass mycket att jag ifrågasatte om han var tvungen att polera hela sig själv innan han gick ut från badrummet om mornarna.. haha, stackars F.. han har fått stå ut med ett och annat  ;)Vår lille sprallekille gick bananas innan idag och det är full rulle där inne. Här kommer en liten filmsnutt på magen!

Nu säger vi godnatt!
/ K

Inga kommentarer: