måndag 21 juli 2014

En mixad dag !

God afton kära ni!

Denna dag har varit rätt så mixad. Först och främst så hade vi lååång sovmorgon. Klockan 9 vaknade vi och sedan sprang tiden iväg. Jag och F körde mot stan för att se om vi kunde få tag på presenter till födelsegrisen plus grejer till kalaset. Milo fick vara hos farmor och farfar så länge och där hade det varit full rulle. Vi hittade massvis av piratgrejer till grabben och en sådan dräkt som vi sökte, alltså en piratdräkt. Tallrikar, sugrör, servetter, bestick, godis, dekorationer och en hel del annat fick följa med hem. Vi införskaffade även ett extra parasoll så nu slipper vi ha solen i ögonen när vi äter middag i trädgården. Vi hämtade även upp moster Annicka inne i stan innan vi körde vidare mot Plantagen för att handla växter. Dock var det rätt så utgallrat där men två olivträd och dekorationssten fick vi tag på. Hemma igen lekte Milo med grannkompisen och badade för fulla muggar. Själv blev det också ett dopp i poolen. 

Mot mina föräldrar bar det sedan av för middag och ankmatning. Milo älskar att gå bort till dammen och kasta bröd till alla ankorna. De kommer så fort de får syn på Milo och hans lilla brödpåse. Vi stannade även vid en lekplats och åkte linbana innan vi gick hem och käkade jordgubbsstrutar i mormor och morfars trädgård. 

Ja, sedan fick vi lite planteringsryck. Bambun som stått i kruka i över ett år planterades ner bredvid trädäcket och ibland undrar man varför man väntar så länge med vissa grejer?! Sedan grävde vi ut en kant vi lamporna runt däcket, lade ut plast och hällde ut dekorationsstenarna. Vi har tänkt länge på att ha en stenkant där och den är inte i vägen när man går då den endast är ca en decimeter utåt. Det piffade upp i trädgården men självklart, när vi planerar ( eller inte planerar ) så räckte ju inte stenarna.. så imorgon skall F köra in och fixa mer!Nytt skötbord och ett Babynest fyndade vi idag av våra grannar. De var knappt använt och var i riktigt fint skick. Jag funderar dock på att klä det vita Babynestet i ett ljusblått tyg för att piffa upp. Eller kanske ett med mönster... Skötbordet hade vi inte mätt men det fick perfekt plats i badrummet så det var ju tur! :)

Så var det bara 17 dagar kvar till beräknad förlossning.. men jag tror inte jag går så länge till faktiskt..

Hoppas er dag varit bra! Imorgon väntar playan igen!
På återseende
/ K

Inga kommentarer: