lördag 26 juli 2014

En mixad dag och redo från topp till tå!

Godkväll på er kära läsare. Först och främst vill jag säga att det är roligt att ni är så många som kikar in här. Det är fortfarande lite oklart för mig vilka ni är men några av er har jag koll på. Själv är jag inte så bra på att hitta roliga bloggar att följa men har ni några tips så skriv gärna en kommentar så jag hittar till er :).

Dagen startade med att alla kläder var i tvätten. Alla och alla.. just nu har jag typ bara två klänningar som passar men jag fick gå på skattjakt i min egen garderob. Hittade då denna ljusblåa sommarklänning som jag totalt glömt bort i år. Dagen till ära stavades kalas och gäster så det passade ju bra! Mot kusinkalas i Anderslöv med Fredriks sida av släkten. Poolbad, studsmattehoppning och lite mat. Sedan begav vi oss vidare till en affär för att köpa en radiostyrd liten helikopter. Ja, det var inte Milo som ville ha den utan F. Haha. Vi åkte sedan hem till mormor och morfar i Vellinge och testflög den där på åkern. Lite middag fick vi också serverat denna afton och grabben var helt lyrisk i middagen. De hade gjort en fiskgryta på torsk med morötter, purjolök och smält smör. Oj vad han käkade. Minst två lass mat och sedan var han proppmätt!

När vi hade släktmiddag med min mammas sida för ca två månader sedan nere vid hamnen så bytte några av oss Facebook och telefonnummer. Idag var det en av sysslingarna och hennes familj som var nere på besök från Småland. De kom och hälsade på nu på kvällen och vi hade riktigt trevligt. Barnen fann varandra direkt och tjoade i två timmar. De badade, lekte pirater, studsade, körde med bilarna i trädgården, myste i hängmattan och käkade kladdkaka. Vi vuxna hade en trevlig pratstund och fika vi med. Det är alltid skoj när man finner vänner på senare dagar och framförallt när man faktiskt är släkt!


För övrigt har dagen varit lite jobbig tycker jag. Det har varit för varmt och kvavt här och jag har haft en del förvärkar. Nu känner jag att antingen får förvärkarna ta och bli lite starkare eller så får de avta så jag slipper gå och ha småont dag som natt. Nu när det bara är 12 dagar kvar så går man och väntar och längtar mest hela dagarna. Man vet ju aldrig när det kan sätta igång. Annars känner jag mig rätt pigg just nu om dagarna. Nervositeten och fjärilarna i magen gör att jag liksom få en ny sorts energi. Jag vet att bebis kommer när han är redo men just nu är jag iallafall redo, från topp till tå. Kanske dags att packa BB-väskan i tid denna gång då den inte var halvklar när Milo föddes :)


Sov gott!

/ KInga kommentarer: