lördag 19 juli 2014

En julilördag i Skanör!

God afton! Det blir lite sena inlägg nu när kvällarna är ljusa och här varit folk. Vi har ikväll grillat här hemma innan pappa F skulle iväg och spela inne på Centiliter&Gram i Malmö. 

Idag har det busats på stranden för fulla muggar. Milo och hans små polare har byggt sandslott, badat, lekt hajar och tittat på segelbåtar.. plockat maneter, ätit glass och byggt koja under parasollen! En skojig dag i solen! Havet var superskönt idag och riktigt fint jämfört med gårdagens tångbad. Imorgon skall det bli varmt igen och det lutar väl åt stranden då med! 
 Jag såg av en slump en bild på en vattenmelonshaj tidigare idag och kom att tänka på grabbens piratpartaj som är på torsdag. Denna tänkte jag ge mig på att skära ut men först måste jag få tag i avlånga vattenmeloner.. vart hittar man sådana? Det kan väl inte vara så svårt att konstruera denna så länge man har bra redskap?! Milo som för övrigt älskar allt som har med guldmynt, skatter, äventyr och pirater hittade häromdagen en nyckel i en skål här hemma. Han frågade vart den gick och undrade om det var en skattkista som den hörde till? Jag svarade att jag trodde det.. men att det var en hemlig skattkista. Han ville ju genast börja leta men jag sa att han får vänta till sin födelsedag så skall han nog få en skattkista. Tänkte att han skall få en på morgonen med chokladpengar i plus en nyckel.. sen kan han få leta upp fler mynt i trädgården efter vi sjungit och firat honom med presenter och frukost på sängen. Min lilla  ( snart ) 3-åring är inte så liten längre!

Adios amigos!

/ K

2 kommentarer:

Sandra sa...

Tack ja verkligen! Dock så blev Wilmer hängig i fredags så blev akuten efter massa prover blev vi inlagda och visade sig att pga hans vikt att han ärlite större och värmen att han inte klarade sig på det lilla han fick innan möjlken rann till. Men efter massa mat och nu har mjölken kommit med så idag fick vi komma hem igen så skönt! Så mysigt med bebis har dock fullt upp med Elton så han inte råkar göra honom illa! Han vill vara nära och pussa krama mest hela tiden men man får ha koll!

Hoppas er lille kille vill komma snart!

Kristin Moser sa...

Oj då, vilken tur att han blev bättre sen och att allt kommit igång som det skall. Så himla söt han är! Kan tänka mig att storebror är nyfiken på lillbrorsan! Ja, vi får hoppas vår kille kommer snart.. vill bara ha honom här nu.. har förvärkar varje dag och det är rätt jobbigt att gå med konstant! Lycka till med allting!

Kraam