söndag 13 juli 2014

Sängfix till lilleman och bus på Leos lekland

Godkväll kära läsare!

I morse när vi vaknade bestämde vi oss för att ta med Milo till Leos Lekland. Det är ett roligt äventyrsland inne i stan som man verkligen blir rastad och har skoj på om man är 3 år, heter Milo och kommer från vildingarnas land. Milo sken upp som en sol när vi frågade honom om han ville dit. Väl framme så kom Gudmor Tessie också dit för att busa, hoppa och åka kana. Själv satt jag bara och tittade på. Är såå sugen på att röra mig, springa en halvmil och kunna leka ordentligt. Vi fikade på glass innan vi körde vidare mot IKEA för att tillsammans med övriga Skåne titta lite. Visst kunde man väl räknat ut att det i regn, semestertider och söndag skulle vara mycket folk men inte såhär mycket! Vi gick en lång stund på barn/ bebisavdelningen för att leta ut det vi skulle ha och tillslut hade vi bestämt oss. Gudmor Tessie busade med Milisen medan vi strövade fritt ett tag. Det blev en superfin spjälis i vitt. Till det köpte vi en ljusblå madrass, ljusblått lakan, blårutigt örngott och påslakan samt täcke och kudde. Vi fick även med oss en taklampa till Milo och galgar till alla små och halvstora kläder här hemma! <3

Sängen satte vi ihop nu på kvällen och det var lite klurigare än vad vi förväntat. Alltid samma visa med IKEAs bruksanvisningar och denna mamma fattar sig aldrig på sånt. Det blev därför pappa F som fick fixa hela medan jag och Milo försökte så gott vi kunde ;). Milo är verkligen jätteintresserad av allt som har med bebisen att göra. Han pratar om honom varje dag och undrar så mycket. Han berättar varje dag att han skall lära bebisen det ena och det andra. Idag förklarade han även för oss vuxna att bebisen måste ha ett varmt täcke till vintern eller om det blåser där ute i träden. Han skall ju inte frysa! Söta lille kille, han börjar bli så stor och förstår så himla mycket. Han kommer bli världens bästa lille storebror. Milo har fortfarande inte bytt namn utan håller starkt fast vid att det är TOBBE han skall heta. 
 


Nu skall vi fortsätta kvällen med fotbollsfinalen och ta oss lite kvällsmat. Vi käkade utomhus vid 17- snåret men ett gäng getingar kom och störde vår matro så jag tappade aptiten. Dessa nedrans randiga djur... borde utrotningshotas för gott!

Imorgon bär det av mot Milos kusiner för lek och bus!

Heja Tyskland!

/ K

Inga kommentarer: