onsdag 2 juli 2014

Roomstyling!

Herre min skapare vad man kan vara effektiv när man väl lägger manken till. Igår såg detta rum ut som en smärre krigszon och idag är det ett mysigt litet pojkrum. Dagen startade med att farfar, som numera är pensionär och bor ett kvarter bort, kom över och började slipa samt måla detta rum vitt. Det kan tilläggas att detta rum hade plastmatta från 1900frösihjäl, mycket hål i väggar och tak plus äckligt bruna väggar. Fönstret var också sädär 70- tals brunt och behövde sig en vituppfrächning. Så startade farfar med målningen och jag gjorde fönstret. Pappa F satte det sista där nere och efter lunchtid var rummet färdigt. Personligen är jag lite allergisk mot golv av olika slag på en och samma våning så eftersom hela ovanvåningen är i en viss sorts trä och det golvet antagligen inte går att få tag på igen så valde vi att slänga in en grå halvfluffig heltäckningsmatta. En likadan skall in i lillebrors rum sen och då är där bara ett sorts trägolv på ovanvåningen och min allergi är därmed väck! ;) F var lite skeptisk till mattan innan vi lagt in den men när den väl var på plats så blev den perfekt. Vi blev helnöjda allihop och Milo började genast att rulla runt och studsa där inne vilket vi får ta som ett gott tecken.

Sedan var det bara att ösa in alla möbler och småpinaler. Detta rum är betydligt större än hans gamla så helt plötsligt så fick liksom allt plats på ett annat vis. Helt klara är vi dock inte ännu. En taklampa skall upp liksom den där bilfondväggen vi påbörjade på häromdagen. Och så skall resten av leksakerna in!

Hela eftermiddagen har Milo lekt med grannkompisen och haft superskoj. De har badat i grannens lilla pool, letat sniglar, åkt kana, ätit glas och lekt i lekstugan medan vi vuxna haft en lugn och trevlig stund i deras lilla hörna i trädgården. Vi bestämde oss sedan för att käka middag på den nyöppnade restaurangen vid kanalen. Supergott och mitt i solskenet kom regnet. Vi hann äta upp men strandpromenixen som vi tänkt oss efteråt fick vi skippa!

Tänk att det redan är juli månad.. helt galet! Idag är det endast 36 dagar kvar till vår lille gosse är beräknad att komma.. spännande! :)

Njut av kvällen!
/ K


Inga kommentarer: