måndag 26 september 2011

En liten prins sovplats och en frack!

Godmorgon! Milo har sovit i sin egna säng hela natten. Duktig kille. Han somnade 21.30 och vaknade 05.30 vilket innebär 8 timmars sömn för hela familjen. Riktigt härligt! Det ser så mysigt ut i Milos spjälsäng, så mysigt att man ibland önskar att man kunnat krypa ner i den och bara gosa in sig bland mysiga filtar och gosedjur. Kaningosefilten nedan är en favorit. Den tycker Milo är jätterolig, speciellt öronen som prasslar som bara den.




Milo fick en fräck frack-body häromdagen av mina gamla klasskompisar. Den passade perfekt och stiligare liten kille får man leta efter med den på ;)



Idag är det plugg som gäller för hela slanten. Julia som jag skriver examensarbetet med kommer hit vilken minut som helst och idag gäller det att vara effektiva. Eftersom jag fortfarande pluggar heltid så är här att göra dagligen. Vi skriver ju hemifrån så det funkar hur bra som helst med Milo. Han sitter fint i sin babysitter och tittar, snackar och sover en stund. Så det är inga som helst problem på den fronten. 3 och en halv månad kvar sedan är jag ÄNTLIGEN färdig lärare!


/ K & M

Inga kommentarer: