lördag 24 september 2011

Två månader av ren lycka!

Idag var det två månader sedan. Klockan stod på 08.45 för exakt två månader sedan då vår underbara lille gosse föddes. Han var så liten, så pytteliten men så gudomligt fin! Denna dagen var den bästa i vårt liv. Två blev 3, vi blev en riktig familj!



Jag kan inte fatta vart tiden tagit vägen. Dagarna bara rullar på och Milo bara växer och växer . Han väger dubbelt så mycket och är 12 cm längre nu än när han föddes. Det är så himla roligt att se hur han utvecklas och varje dag har han något nytt för sig. Nu pratar han som bara den och försöker att kommunicera med allt och alla. Underbara älskade lille pojke. Mamma och pappa har aldrig varit lyckligare, aldrig varit gladare, aldrig varit mer nöjda med någonting här i livet än dig. Du är det vackraste på hela jorden, det finsate i hela världen. Du sprider så mycket kärlek. Det är du som är meningen med livet!



Än så länge är Milo rätt så lätt att ha och göra med. Han har ett ganska så " tyst " skrik och han är oftast nöjd med tillvaron. Han är nyfiken och intresserad av allt så när han är ledsen räcker det att lyfta upp honom och lägga honom på axeln ( så att han ser sig runtomkring), då blir han nöjd igen. Han har börjat sova i 7-9 timmar om natten vilket medför att både jag och F får sova ordentligt. Detta resulterar i att vi alla 3 är ganska så pigga varje dag och orkar hitta på saker. Milo är en duktig kille. Han äter jättebra och nu ligger han tillochmed gärna själv på en filt och jollrar. Underbara lille pojke.



När jag i somras gick där med den gigantiska magen så var det väldigt svårt att föreställa sig hur det skulle vara att ha en liten bebis. När vi nu väl har honom här så är det faktiskt smidigare än vad jag trott. Vi tar med honom överallt och lever ganska " som vanligt ". Visst tar det som i normala falla bara tar 10 minuter dubbelt så lång tid nu men vad gör det? Vi har ingen brådska med någonting och för varje dag som går får man mer och mer rutiner. Man lär känna sitt barn bättre och bättre och att varje dag vakna upp som en familj är underbart. Att vara mamma är underbart.

När man går från att vara flickvän och sambo till att helt plötsligt även vara mamma så inser man ett och annat. Man inser framförallt hur mycket sin egen mamma och pappa betyder för en. Så mycket ens egna föräldrar ställt upp och verkligen funnits där under hela ens barndom, ja även nu. Man inser hur viktigt det är att uppskatta sina egna föräldrar och familj. De personer som gjort allt för en sedan man öppnat sina ögon.

Två månader av ren lycka!

/ K


4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis lille Milo på 2månadersdagen och tack för de vackra orden.
kram mamma!

Anonym sa...

åh, kristin! Milo är så himla fin, och jag längtar hemskt mycket efter att få se honom när jag kommer hem. Är så himla glad för din och Fs skull. Ta hand om varandra, så hörs vi!

/ Erica

Kristin Moser sa...

Tack mor.
De orden är du värd! :)

Kristin Moser sa...

Tack Erica! Hoppas ni har det härligt på er resa! Vi ses när du kommer hem :)