onsdag 21 september 2011

Nybyggd lounge och fräcka Mamma/Milo- tavlor!

Igårkväll fick vi ett ryck. Vi fick för oss att det var dags att piffa upp datorrummet. På vår innergård satte vi i somras ut en hel del möbler och byggde en lounge. Nu när hösten och kylan kommit så inser vi att det blir lite väl kallt att sitta där vilket resulterade i att alla möbler fick flytta in. Vi byggde alltså en inomhuslounge. F skuttade ut på gården och genom rutan började han att langa in möblerna en efter en. Sedan var det bara att börja bygga! Det tog lite tid innan vi fick rätt på vilket håll hela möblemanget skulle vara på men till slut löste det sig. Ett gäng ljuslyktor och kuddar i olika färger piffade upp rummet som härmed kommer att vara vår höstmyshörna. Där kommer vi att sitta alla 3 med massor av filtar, varm choklad och bara mysa i det kalla höstvädret. Mycket lyckat projekt!



Dagen startade med en utvilad mamma då Milo sovit fint hela natten. Duktig kille! Vi har promenixat två långa rundor och sedan kom Tessie på besök. Hade lite rolig fotosession med hennes nya dator och jag gillade dessa två bilder nedan. Jag tror att jag ska printa ut dem på stora dukar och ha som tavlor här hemma. Alltid trevligt med lite färg på väggarna. :)







Vi har också varit på BVC idag. Milo är en stor kille. Han väger nu 5550 g och är 58 cm lång. Han väger alltså nästan precis dubbelt så mycket som när han föddes ( 2800 g ). Nu sover plutten fint och vi ska passa på att slå oss ner i soffan och bara vara!

/ K & M

2 kommentarer:

Louise - Kvinnlig målare och mamma till Hampus sa...

vilka härliga bilder,hur har du fått dem så??
kommer titta in o läsa fler gånger=) var e du ifrån? /Louise

Kristin Moser sa...

Tack! Finns ett program i Mac-datorer som gör dem så!
Är från Malmö :) själv?