fredag 23 september 2011

Joggingrunda med vagn & Milos små dojjor!

Dags att få upp flåset igen! Idag startade vi med frukost, nyhetsmorgon och lite snabbstädning, sen var det dags.. Ja, det var dags för en joggingrunda med barnvagn. Hur detta skulle fungera hade jag ingen som helst aning om. På med dojjorna, fram med vattenflaskan och i med Milo i vagnen. Sedan var det bara att starta äventyret. Vi sprang längs med vårt favoritstråk på ribban, upp förbi Zlatans hus och vidare bort till Rönneholmsparken- sen fick det vara nock! Det gick faktiskt riktigt bra och skönt var det, iallafall nu efteråt. Milo var glad som en lärka. En glad Milo = en glad mamma! ;)



Jag tyckte det var passande att Milo fick inviga sina nya fina Converse som han fått av morbror Macs. Dessa skor är virkade och finns att köpa till bra pris. Riktigt häftiga och går att spänna in så att de sitter som en smäck. Jag älskar dem!
Milo fick även ett par stabilare sjömansskor av moster och Matte, dessa fick han redan när han låg i magen och de är från Zara. Dock är de lite väl stora fortfarande men framåt våren ska de nog sitta bra på hans söta små tassar!



Ett gäng gamla klasskamrater tittar snart hit för att fika och kika på lille Milo. Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Äntligen fredag iallafall. Underbart! Fånga dagen!

/ K & M

Inga kommentarer: