lördag 24 september 2011

Kusinerna M&M, ananaspaj & en massa barnkläder!




Idag har det varit en riktigt härlig dag. Solen har skinit och vi har spenderat hela eftermiddagen i Staffanstorp hos min syster och hennes familj. Milo har fått leka med sin söta lilla kusin Meya. Det var första gången som båda barnen var vakna och pigga samtidigt så det var roligt att se hur de kollade på varandra. Söta små ungar! Det skiljer bara en månad mellan kusinerna M&M så när de blivit lite större så kommer de att kunna leka massvis med varandra.

Vi blev bjudna på en utsökt ananaspaj som Danne hade rört ihop. Till den serverades vaniljglass, toppen! Vi har kunnat sitta ute i solskenet hela eftermiddagen vilket har varit riktigt skönt. Lustigt nog så är det alltid fint väder i Staffanstorp! Det var nästan så att man skulle vilja ta ett dopp i poolen men efter att kollat temperaturen (12 grader) så kom jag på andra tankar ;). Vickan ( syrran ) hade fått två svarta sopsäckar med små fina pojkkläder av en vän som vi nu fick bli ägare av. Det var alltifrån vinterjackor till solhattar så vi tackar och tar emot. Jättefina grejer som Milo kommer att ha stor användning av framöver.



Ikväll ska F iväg och spela ( Dj:a ) så då tittar lilla Elin in och håller mig och Milo sällskap. Lite film, lite snacks och lite trevligt tjejsnack så kommer denna kvällen bli hur mysig som helst! :)

/K & M

Inga kommentarer: