tisdag 13 september 2011

Guetta-Milos nya idol & uppätna räkningar!

Då har Milo nu kommit fram till vem som är hans stora idol för tillfället ( bortsett från mamma och pappa). David Guetta med låten Titanium. Oftast så är Milo en lugn och sansad påg men ett par gånger om dagen går han bananas. Han vill då inte ha mat, inte sin gosekanin, inte sittern, inte gymmet, inte mamma och inte pappa. Men det finns en sak han vill ha - Titanium!



När vi sätter på låten så tystnar han genast. Han blir paralyserad, spärrar upp ögonen och verkar njuta av tillvaron till 100 % innan han slutligen stänger ögonen och somnar sött :). Redan när Milo låg i magen så fick han känna på att detta hem för övrigt nästan aldrig är i tystnad, då pappa spelar musik från morgon till kväll. Kanske inte så konstigt att vår lille knatte blir lugn och harmonisk av musik.


En heltrött liten krabat


En lugn Milo i pappas famn

Sedan har vi den där vite lille kaninen.. Minto! Detta lilla kräsna djur verkar inte nöja sig med sitt hö. Inte med sina morötter, gurka, persilja, äpple, eller knäcke heller för den delen. Hans nya specialitet är räkningar! Gärna hyran och elen. Bredbandet ger han fan i! Minto är alltid lös i lägenheten eftersom han vet vart han skall uträtta sina behov. Vi har bara ett galler till sovrummet då vi inte vill ha honom nosandes i ansiktet när vi sover. Jag vaknade i morse av ett prasslande ljud som inte avtog. Tillslut fick jag gå upp och kolla var det kom ifrån och det visade sig vara Minto som satt och knaprade på ett gäng räkningar och ett pappershäfte. Tokiga lilla kanin!


Minto aka pappersgnagaren

Idag har det varit en ganska så mysig dag i övrigt. Vi har powerwalkat runt hela pildamsparken med 3 andra mammor. Milo blev ensam kille idag då alla mammorna hade små töser i sina vagnar. Vi handlade middagsmat och bestämde oss för att överraska pappa med hans favoritbakverk- chokladbollar! Väl hemma bakade vi men jag råkade hälla i lite väl mycket kaffe i smeten så den blev lite lös. Istället kastade jag in alla bollarna i frysen ett tag och lagom till F kom hem var de perfekta i såväl smaken som konsistensen.


pappas favoriter

Kvällen fortsätter med att jag ska följa med en kompis på lägenhetsvisning. Håller alla tummar och tår för att det är något som passar henne och att den är fin. Nu säger vi tack för idag och hoppas att ni alla får en riktigt mysig tisdagskväll.

/ K & M


Inga kommentarer: