torsdag 15 september 2011

Kärleken mellan 3 människor

Vi befinner oss på en plats i livet där allting är annorlunda mot vad det någonsin varit i vårt tidigare liv. Vi befinner oss på en plats där lyckan, skratten och glädjetårarna speglar vår vardag och där varje dag är unik. Tillsammans ser vi, jag och F, vår underbara lille son utvecklas mer och mer för varje dag som går.




Milo är snart två månader gammal och det är så mycket som har hänt sedan dag 1 , dagen då han kom till oss. Från att ha varit en pytteliten människa med bara några tysta små pip har han nu börjat växa ordentligt. Igår när vi alla tre låg och myste i soffan så låg Milo så fint och tittade på oss på sin gosefilt. Plötsligt gapade han och började " snacka " som bara den. Han fortsatte att jollra och i säkert 10 minuter låg han och försökte forma små gulliga ljud. Hela tiden kollade han upp mot oss med sina stora mörka ögon. Jag och F kollade på varandra och som förälder kan man inte låta bli att smila. Plötsligt smilade Milo med. Där låg vi alla tre i soffan och bara smilade och skrattade. Det är dessa glädjefyllda ögonblick som får en att inse meningen med livet och som förgyller ens vardag.

Att man kan älska någon så mycket som jag älskar lille Milo är något som man verkligen inte kunde sätta sig in i förut. Att det finns så mycket kärlek, att det finns så mycket lycka och att ett liten litet barn kan sprida så mycket värme och glädje...
Det viktigaste när man är en familj är kärleken till varandra. När man bara är två så finns det en sorts speciell kärlek men när man sedan blir 3 så växer den kärleken ihop med den nya och ytterligare en sorts kärlek skapas. Det är svårt att beskriva hur jag menar.. Kärleken till ett barn är så stor att den inte går att beskriva i ord.

Som jag skrev ovan så befinner vi oss alla 3 på en ny plats i livet, en plats där vi tillsammans skapar vår nutid och framtid. En plats för vår familj, vår fina lilla underbara familj.
Aldrig finns det för mycket kärlek.


/ K

Inga kommentarer: